Τζώρτζης Δημήτριος - Διευθυντής Καταστήματος

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη το 1992. Μετά την αποφοίτηση μου από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, σπούδασα στο ΑΤΕΙ της Πάτρας αποκτώντας το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού Τ.Ε.

Στην συνέχεια παρακολούθησα το μεταπτυχιακό του ΕΚΠΑ με τίτλο Project Management λαμβάνοντας το αντίστοιχο πιστοποιητικό. Προερχόμενος από καταξιωμένη οικογένεια στον κλάδο των ασφαλειών και συγχρόνως με τις σπουδές μου, ασχολήθηκα και με τις πωλήσεις ασφαλιστικών προϊόντων ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Πίστης. Ανάμεσα στις σπουδές μου και στον ασφαλιστικό κλάδο, δεν είναι καθόλου περίεργο το γεγονός ότι με κέρδισε ο τομέας τον ασφαλειών.

Είναι ένας χώρος ο οποίος σου δίνει απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης καριέρας και ελευθερίας ιδεών και κινήσεων. Από το 2019 αποφάσισα να ασχοληθώ αποκλειστικά με τον ασφαλιστικό κλάδο ως Διευθυντής Υποκαταστήματος και ανάπτυξης δυναμικού.

Συμμετέχω στην καταξιωμένη ομάδα της F.I.N.E. η οποία διακρίνεται μέσα στην Ευρωπαϊκή Πίστη για το δυναμικό της, που αποτελείται από νέους ανθρώπους με όνειρα και επιτυχίες.

Το δικό μου όνειρο, είναι να δημιουργήσω μία ομάδα συνεργατών με πίστη στον ασφαλιστικό κλάδο και στον παράγοντα άνθρωπο. 

Περισσότερα για εμένα:

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr