Ανδρέου Γιώργος - Προϊστάμενος Πωλήσεων

Ο Ανδρέου Γιώργος είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων των Τ.Ε.Ι. Πειραιά (1993-1997) με πτυχιακή εργασία "Εκπαίδευση Ασφαλιστικών Συμβούλων και ο ρόλος της δια βίου εκπαίδευσης αυτών, Συστήματα εκπαίδευσης Ασφαλιστικών συμβούλων στην Interamerican", στη συνέχεια με Υποτροφία από το Ι.Κ.Υ. πέρασε στο 3ο έτος στο University of Derby της Αγγλίας, όπου κατέκτησε το Β.Α. on Business Administration με πτυχιακή εργασία "Customer Care in Greek Insurance Market and what Interamerican does about its customers (1998)", ακολούθως στο Nottingham Trent University απόκτησε το Certificate of MBA (2001-2002).


Η σταδιοδρομία του στον ασφαλιστικό χώρο ξεκινάει το 1993 ως part timer Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην Interamerican παράλληλα με τις σπουδές του, (μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με αριθμό μητρώου 132823). Το 2002 εκπαιδεύτηκε ως Financial Planner στην Interamerican και το 2003 πήρε την ειδίκευση του εκπαιδευτή Financial Planning. Το 2007 γίνεται Unit Manager της Interamerican και δημιουργεί μια νέα ομάδα 15 ατόμων μέχρι το 2010, χρονιά που η Διεύθυνση του Ανδρέου Δαυίδ Υποκαταστήματος Καλλιθέας της Interamerican όπου και υπαγόταν, αποφασίζει λόγω των νέων δεδομένων στην Ασφαλιστική αγορά να επεκτείνει τις συνεργασίες της και με άλλες ασφαλιστικές εταιρείες που εγγυώνται μια πιο ολοκληρωμένη και αρτιότερη εξυπηρέτηση για τον πελάτη.
Σήμερα ως άνθρωπος που πιστεύει στο agency έναντι όλων των άλλων εναλλακτικών τρόπων πώλησης Ασφαλιστικών Προϊόντων, έχει αναλαβει στο Πρακτορείο @team το ρόλο συμβούλου, εκπαίδευσης και ανάπτυξης νέων συνεργατών για την περαιτέρω ανάπτυξη του Πρακτορείου καθώς και την ένταξη στον ραγδαία αναπτυσσόμενο ασφαλιστικό χώρο νέων αξιόλογων συνεργατών που θέλουν να έχουν μια απόλυτα επιτυχημένη καριέρα στον Ασφαλιστικό Θεσμό. Ακολουθώντας τις νέες τάσεις της αγοράς ως παράλληλη δραστηριότητα ασχολείται με την ανάπτυξη δικτύων MLM και ως Real Estate Agent στην RE/MAX - NEWDEAL, έχοντας πάντα στο μυαλό του την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών του και όχι απλά την πώληση ενός "προϊόντος". Αντικείμενο Εξειδίκευσης Financial Planning, Επενδυτικά Προϊόντα, Ασφάλειες Υγείας και Real Estate.

Τωρινός στόχος η ανάπτυξη όλων αυτών των υποδομών και η εφαρμογή των γνώσεων στη Σαντορίνη που σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά και κατοικεί, με ορίζοντα τα επόμενα 3 χρόνια έχει συμβάλει στην ανάπτυξη του Agency στο νησί.

Η ένταξη του στη F.I.NE. είναι στρατηγική επιλογή πιστεύοντας στο όραμα και ταυτίζεται απόλυτα με την φιλοσοφία της και την λογική.

Γιώργο, καλωσόρισες στην ομάδα μας!

Περισσότερα για εμένα:

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr