ΝΕΑ/BLOG

Μαρ
2022

Αντί για ευχές θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου σε σχέση με την έκφραση ανησυχίας και των προβληματισμών που μοιράζεστε μαζί μου όλες αυτές τις ημέρες.
Ιαν
2022

Η F.I.NE. δημιουργήθηκε σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον τεχνολογικής εναρμόνισης του κλάδου ιδιωτικής ασφάλισης με όραμα να φέρει εις πέρας ένα έργο που ελάχιστοι μπορούν.
Απρ
2021

Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε στο blog μας την Σεργιανή Ποθητού, όπου μας δίνει το δικό της στίγμα στον ασφαλιστικό κλάδο ως ασφαλιστικός διαμεσολαβήτής, σύζυγος & μητέρα. Ας την γνωρίσουμε!
Δεκ
2021

Εάν ναι, τότε πρέπει να έρθεις στην ομάδα μας. Στη Future Insurance Network δεν οραματιζόμαστε απλά, αλλά δημιουργούμε μια ομάδα συνεργατών, έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε (ασφαλιστική) πρόκληση. 
Απρ
2021

Πρεσβεύοντας ένα κοινό όραμα εξέλιξης εδώ και 3 έτη στη MakeSure έχουμε επιλέξει στρατηγικό σύμμαχο και συνεργάτη την ομάδα της F.I.NE.
Απρ
2021

Με αφορμή την πρωτιά του στο πρώτο τρίμηνο του 2021 σε όλους τους παραγωγικούς τομείς της Εταιρείας μας σήμερα φιλοξενούμε τον Manager της ομάδας μας Βασίλη Αντωνόπουλο σε μια σύντομη αλλά περιεκτικότατη συνέντευξη του.
Νοε
2020

Με ιδιαίτερη χαρά ξεκινήσαμε τη λειτουργία του 7ου γραφείου της ομάδας μας. Το νέο Σημείο Εξυπηρέτησης της F.I.NE. στο νησί της Ρόδου φιλοδοξούμε να γίνει ένα σημείο αναφοράς για τους συναδέλφους και τους πελάτες μας.
Νοε
2020

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ήδη βρίσκεται «στον αέρα» το νέο site της εταιρείας μας  www.europaikipisti.gr.
Αυγ
2020

Αγαπητοί φίλοι και μέλη της ομάδας, το καλοκαιρινό περιοδικό της ομάδας μόλις έφτασε, καλοκαιρινό, ανανεωμένο και αρκετά πληροφοριακό.
Δεκ
2019

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από εκείνη που κοιτώντας πίσω στον χρόνο βλέπεις τις υπέροχες στιγμές που πέρασαν αναβιώνοτας ξανά τον παλμό τους. 
Νοε
2019

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας είναι η ενημέρωση και οι αποστάσεις δεν μας εμποδίζουν, το ίδιο και οι αλλαγές. Η ομάδα της Πάτρας σε μια συνάντηση που παρευρέθηκαν 20 και πλέον άνθρωποι αναλύσαμε την Νέα Ευρωπαϊκή οδηγία I.D.D. με σκοπό να αναδείξουμε τα σημαντικότετρα σημεία της που αποτελούν για εμάς εργαλεία για την βελτίωση του έργου μας.
Νοε
2019

Η συνάντηση της ομάδας μας στα γραφεία μας στην Καλαμάτα με θέμα: I.D.D. - Εμπόδιο ή Ευκαιρία; άλλαξε.
Νοε
2019

Με μεγάλη μας χαρά σας καλούμε στην συνάντηση της ομάδας στα γραφεία μας στην Καλαμάτα με θέμα: I.D.D. - Εμπόδιο ή Ευκαιρία;
Νοε
2019

Με μεγάλη μας χαρά σας καλούμε στην συνάντηση της ομάδας στα γραφεία μας στην Πάτρα με θέμα: I.D.D. - Εμπόδιο ή Ευκαιρία;
Οκτ
2019

Την Τετάρτη 30.10.2019 η F.I.NE.γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, παρέα με τον "κόσμο" της.
Σελίδα 1 από 7

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr