Ιουλ
2019
Η ασφάλιση είναι γένους θηλυκού - Συνέντευξη

Διαβάστε την συνέντευξη που πήραν οι συνεργάτες της F.I.NE. από την Ερασμία Νίκα ( Θήβα ) με θέματα που αφορούν τον ασφαλιστικό κλάδο. Έρση, σε ευχαριστούμε!

- Έρση, και το 2019 εξακολουθείς να έχεις πολύ αξιόλογα αποτελέσματα στις ασφαλίσεις υγείας, σε μια θεωρητικά δύσκολη περιοχή. Τι είναι αυτό που σε κάνει να είσαι τόσο δραστήρια;

Στις δύσκολες στιγμές που ζούμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια, έχω καταφέρει να έχω την πολυτέλεια να αισθάνομαι τυχερή που κάνω αυτό το επάγγελμα - λειτούργημα. Χτίζω εξ αρχής με τους πελάτες μου σχέσεις εμπιστοσύνης. Δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στη σύναψη ενός ασφαληστηρίου έτσι ώστε οι πελάτες μου να είναι πλήρως διασφαλισμένοι και κατοχυρωμένοι όταν παρουσιαστεί η ανάγκη να το χρησιμοποιήσουν.Είμαι δίπλα τους 24 ώρες το 24ώρο για οποιοδήποτε θέμα παρουσιαστεί.

61038285 2344862875556832 1608668928291110912 n

- Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός προγράμματος υγείας που προβάλλεις σε έναν πελάτη σου ώστε να του αποδείξεις ότι η συγκεκριμένη ασφάλιση είναι αναγκαία;

Στην ερώτηση σας θα ήθελα να επισημάνω με βάση την εμπειρία μου ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών μου της περιοχής που μου έχουν εμπιστευτεί την ιδιωτική ασφάλιση υγείας τους εκτός από τη νοσοκομειακή κάλυψη τα τελευταία χρόνια εμφανίζει αυξηνόμενη ζήτηση και η εξωνοσοκομειακή - διαγνωστικές εξετάσεις και γιατρούς. Η εικόνα αυτή ασφαλώς σχετίζεται με τις εντεινόμενες δυσκολίες πρόσβασης και εξυπηρέτησης, τις οποίες αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μου στις υπηρεσίες δευτεροβάθμιας αλλά και πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Το κόστος ασφάλισης είναι όχι μόνο προσιτό αλλά και αναγκαίο για τους πολίτες της περιοχής μου.

48384585 2100416686668120 7534118273571356672 n

- Εκτιμάς ότι το κόστος της ασφάλισης είναι προσιτό για έναν κάτοικο στην περιοχή που δραστηριοποιείσαι;

Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια στο επάγγελμα αυτό θα μπορούσα να σας πω εκατοντάδες ιστορίες για όμορφες στιγμές με τους ικανοποιημένους πελάτες μου. Είναι στιγμές που νιώθω ότι πετώ στα σύννεφα. Τα συναισθήματα δε περιγράφονται με λέξεις. Βέβαια, δε θα μπορούσα να παραβλέψω πως ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα έρχεται μετά από συλλογική εργασία και εδώ θα έλεγα πως είμαι πολύ τυχερή διότι η Ευρωπαική Πίστη όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου με ένα πολύ δυναμικό και καταρτισμένο team  - F.I.NE. έτσι ώστε ο πελάτης να αισθάνεται σίγουρος ότι θα αποζημιωθεί 100%. 'Οταν λοιπόν βάζω την υπογραφή μου σε ένα συμβόλαιο έχω την σιγουριά και τη δύναμη ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει με απόλυτο σεβασμό και συνέπεια στο πελάτη.

- Θα ήθελα να μου πεις ποια είναι τα δικά σου συναισθήματα όταν ένας πελάτης σου αποζημιώνεται σε μια δύσκολη στιγμή του εξαιτίας του προγράμματος που του πρότεινες εσύ;

Ο κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες. Ζούμε σε μια κοινωνία που υπάρχουν διάχυτες και παραπληροφορημένες γνώσεις με αποτέλεσμα να αποκτούν προιόντα που δεν έχουν ανάγκη και στερούνται από αυτά που πραγματικά χρειάζονται. Το δικό μου business plan ειναι απλό "Σου προσφέρω ό,τι μπορεί να χρειαστείς και εσύ παίρνεις ό,τι ακριβώς έχεις ανάγκη". Δεν υπάρχει προιόν που να συνοδεύεται από τη λέξη 'ασφάλεια' που να μη το διαθέτω. Όσο για τα βασικά χαρακτηριστικά, το τρίπτυχο για εμένα είναι επαγγελματισμός , ταχύτητα και αξιοπιστία.

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr