Απρ
2021
Βασίλης Αντωνόπουλος - Τα υλικά της συνταγής για μας είναι...

Με αφορμή την πρωτιά του στο πρώτο τρίμηνο του 2021 σε όλους τους παραγωγικούς τομείς της Εταιρείας μας σήμερα φιλοξενούμε τον Manager της ομάδας μας Βασίλη Αντωνόπουλο σε μια σύντομη αλλά περιεκτικότατη συνέντευξη του.

Το πρώτο τρίμηνο του έτους ήταν ίσως το καλύτερο της ομάδας σου και μάλιστα σε "ιδιαίτερες" συνθήκες. Ποια ήταν τα βασικά στοιχεία και οι ενέργειες που σας οδήγησαν σε αυτά τα αποτελέσματα ;

Τα βασικά στοιχεία που έφεραν τα καλά αποτελέσματα σε μια περίεργη χρόνια είναι μια συνταγή την οποία την ξεκινήσαμε εγώ και οι άμεσοι συνεργάτες μου τα 2 τελευταία χρόνια και προσπαθούμε κάθε χρόνο να βελτιωνόμαστε.
Τα υλικά της συνταγής για μας είναι η συνεχείς επικοινωνίες με τους συνεργάτες να νιώθουν ότι είμαστε δίπλα τους να τους ακούσουμε και να μας ακούσουν άλλοτε για μια απλή καλησπέρα και άλλοτε στοχευμένα.
Ένα άλλο στοιχείο που δίνουμε μεγάλη αξία είναι να αποκτήσουν γνώση σε επιλεγόμενα προϊόντα της εταιρείας έτσι ώστε να νιώσουν έτοιμοι για να ενημερώσουν τους πελάτες τους και τέλος μεγάλη ενέργεια δίνουμε στην παρακίνηση των συνεργατών να δουν ότι το αγαθό της ασφάλισης δεν σταματάει στο ασφάλιστρο ενός συμβολαίου αυτ/του αλλά υπάρχει μια μεγάλη γκάμα αναγκών των πελατών τους που πρέπει να τους ενημερώσουν ότι μπορούν να τους δώσουν λύση.

 

Είσαι στην οικογένεια της Ευρωπαϊκής Πίστη εδώ και 12 έτη. Ποια χαρακτηριστικά είναι τα βασικά της Εταιρείας που θα προέβαλες σε έναν συνάδελφο σου για να ξεκινήσετε μια συνεργασία.

Τα χαρακτηριστικά που θα πρόβαλα σε συνάδελφο για συνεργασία παρότι είναι αρκετά όμβως θα σταθώ στα παρακάτω : 

Ελληνική ασφαλιστική εταιρεία - σταθερή διοίκηση - φερεγγυότητα -πολύ καλές και δίκαιες αμοιβές - πολύ καλά προϊόντα - εταιρική κουλτούρα.

 

 

Σαν γενική αντίληψη, ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ένας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των επόμενων ετών. Εσύ ως Manager αυτής της ομάδας τι σχεδιάζεις ώστε να μπορέσεις να υποστηρίξεις τους συνεργάτες της ομάδας σου.

Σίγουρα οι συνθήκες παγκόσμιος αλλάζουν με μεγάλη ταχύτητα και δεν θα μπορούσε και το επάγγελμα μας να μην επηρεστεί από την αλλαγή αυτή.
Βασικά ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής των επόμενων ετών θα πρέπει κάνει ενέργειες με την διαφορά ότι θα πρέπει να συνεργαστεί περισσότερο με τα τεχνολογικά μέσα τα οποία θα του δώσουν αμεσότητα και πληροφορίες που θα του κάνουν την εργασιακή του καθημερινότητα πιο εύκολη.
Εγώ σαν manager αυτής της ομάδας παρακολουθώ τις εξελίξεις και σχεδιάζω κάποια projects τα οποία θα δώσουν προστιθέμενη αξία στους συνεργάτες.
Είναι κάτι το όποιο λόγω της κατάστασης έμεινε πίσω αλλά με την επαναφορά της κοινωνίας στην κανονικότητα θα δώσω μεγάλη έμφαση την σταδιακή εφαρμογή τους.

 

Επικοινώνησε μαζί μας


Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr