Απρ
2021
Η MakeSure στην ομάδα της F.I.NE.

Πρεσβεύοντας ένα κοινό όραμα εξέλιξης εδώ και 3 έτη στη MakeSure έχουμε επιλέξει στρατηγικό σύμμαχο και συνεργάτη την ομάδα της F.I.NE.


Η μεταξύ μας συνεργασία, με το αίσθημα εμπιστοσύνης που την διέπει, ανέπτυξε το χαρτοφυλάκιο μας στην Ευρωπαϊκή Πίστη επιβεβαιώνοντας για το μέλλον ένα ρυθμό αύξησης πέραν των προσδοκιών μας.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο έργο της ομάδας F.I.NE., στον Βασίλη Αντωνόπουλο και στον Κώστα Ρούσση, για την υποστήριξη και την καθημερινή εξυπηρέτηση που μας παρέχουν. Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να αυξήσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας και να διαδώσουμε την αξία της ασφάλισης.
Σε μία προσπάθεια να συμβάλουμε τα μέγιστα σε ό,τι αφορά στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής συνείδησης των συμπολιτών μας θα παίξουμε «μπάλα» με ομαδικό πνεύμα και η επιτυχία θα είναι σίγουρη!

LOGO MAKE SURE


Με εκτίμηση, η ομάδα της www.MakeSure.gr

Επικοινώνησε μαζί μας


Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr