Απρ
2021
Ασφάλειες ΠΟΘΗΤΟΥ στην ομάδα της F.I.NE.

Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε στο blog μας την Σεργιανή Ποθητού, όπου μας δίνει το δικό της στίγμα στον ασφαλιστικό κλάδο ως ασφαλιστικός διαμεσολαβήτής, σύζυγος & μητέρα. Ας την γνωρίσουμε!

Σεργιανή ποια πιστεύεις πως είναι τα ιδιαίτερα χαρίσματα που πρέπει να έχει ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής για να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις του επαγγέλματος μας;

Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες για τα χαρίσματα που πρέπει να έχει ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής και για το επάγγελμα λειτούργημα που κάνουμε καθώς πολλοί πελάτες μας καθημερινά αποζημιώνονται για περιπτώσεις ζημιών που είχαν σε περιουσιακά τους στοιχεία καθώς και για την νοσηλεία τους.
Καταρχήν θα πρέπει να αγαπά το επάγγελμα του, να είναι επικοινωνιακός και να έχει την ικανότητα να κατανοήσει τις ανάγκες του πελάτη του και να του προτείνει τα κατάλληλα Ασφαλιστικά Προιόντα παρουσιάζοντας τα με απλά λόγια. Επίσης θα πρέπει να εμπνέει εμπιστοσύνη στον πελάτη και να επικαιροποιεί τις γνώσεις του σε καθημερινή βάση. Θα πρέπει να είναι δίπλα στον πελάτη και στην διαχείριση της ζημιάς του ώστε να αποζημιωθεί χωρίς καθυστερήσεις.

Το 2020, μια χρονιά ιδιαίτερη, εμπιστεύτηκες την Εταιρεία μας ακόμα περισσότερο από ότι τα προηγούμενα χρόνια. Ποια ήταν τα στοιχεία που σε κέρδισαν;

Νιώθω ασφαλής με το να προτείνω την ασφάλιση των ανάγκών των πελατών μου στην Ευρωπαική Πίστη γιατί έχει Φερεγγυότητα και δεν έχει Τραπεζικό Δανεισμό , το σλόγκαν της εταιρείας ‘’ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ’’ γίνεται και στην πράξη χωρίς καθυστερήσεις στην καταβολή των αποζημιώσεων από την ώρα που θα προσκομιστούν όλα τα δικαιολογητικά.

Εκπαιδεύτηκα στα προγράμματα της εταιρείας όλων των κλάδων και διαπίστωσα ότι σε σύγκριση με άλλες εταιρείες έχουν πολύ καλές παροχές και ανταγωνιστικά ασφάλιστρα, και σε συνδυασμό με την χρήση της κάρτας του ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΓΟΝΕΑ που προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ η εταιρεία, ο πελάτης με τα καθημερινά του ψώνια έχει επιπλεον έκπτωση στα ασφάλιστρα του.
Επίσης υπάρχει πολύ μεγάλη βοήθεια από τους Διευθυντές και από όσους εργάζονται στην εταιρεία και σας ευχαριστώ για αυτό.

Μέσα σε όλες αυτές τις αλλαγές, έγινες και μητέρα. Πως είναι η καθημερινότητα της γυναίκας επιχειρηματία και μαμάς;

Είχα την τύχη να γίνω μητέρα και σύζυγος, να τους προσφέρω και να δέχομαι τόση αγάπη, να νιώσω όλα αυτά τα μοναδικά συναισθήματα που μόνο η μητρότητα μπορεί να σου προσφέρει, παίρνω δύναμη από αυτό και ας νιώθω ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να προλάβω να κάνω όλα αυτά που πρέπει να γίνουν καθώς οι 24 ώρες δεν είναι αρκετές. Βάζω προτεραιότητα το παιδί και παράλληλα με την βοήθεια στο σπίτι από το οικογενειακό μου περιβάλλον και την βοήθεια στο γραφείο των δύο εξαιρετικών κοριτσιών με χαμόγελο και ευγένια εξυπηρετούμε τους πελάτες.

 

Επικοινώνησε μαζί μας


Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr