Δεκ
2021
Πιστεύεις ότι θες να γίνεις ο ασφαλιστικός επαγγελματίας του μέλλοντος;

Εάν ναι, τότε πρέπει να έρθεις στην ομάδα μας. Στη Future Insurance Network δεν οραματιζόμαστε απλά, αλλά δημιουργούμε μια ομάδα συνεργατών, έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε (ασφαλιστική) πρόκληση. 

Γίνε μέλος της πιο F.IN.E. ομάδας και απόλαυσε μοναδικές παροχές και διαρκή υποστήριξη.

Μια ομάδα προσεκτικά επιλεγμένη για να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. Μια ομάδα προσανατολισμένη στο μέλλον που παρακολουθεί ή/και διαμορφώνει τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό τομέα. Μια ομάδα όπου όλα τα μέλη αλληλοβοηθούνται, επιλύοντας επαγγελματικά προβλήματα της καθημερινότητας, λειτουργώντας σαν οικογένεια.

Ας δούμε όμως λίγα χαρακτηριστικά του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή καθώς και του έργου που έχει αναλάβει.

Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής είναι το πρόσωπο το οποίο πραγματώνει την ασφαλιστική ιδέα. Η ιδιωτική ασφάλιση μέσω του ασφαλιστικού συμβούλου προσφέρει στους ανθρώπους προϊόντα και λύσεις για υγειονομική περίθαλψη, συνταξιοδοτικά και αποταμιευτικά προγράμματα καθώς και προγράμματα που καλύπτουν ενδεχόμενες ζημιές που μπορεί να προκύψουν σε οργανισμούς και επιχειρήσεις. Ειδικά για τους τελευταίους η ιδιωτική ασφάλιση αποτελεί ένα στρατηγικό εργαλείο που προσφέρει, μεταξύ άλλων, σημαντικά φορολογικά οφέλη.

Ο ασφαλιστικός σύμβουλος παρουσιάζει τα ασφαλιστικά προϊόντα, εξηγεί τους όρους του εκάστοτε συμβολαίου, φροντίζει να μην μείνουν απορίες και ασάφειες και εξασφαλίζει ότι ο πελάτης θα επιλέξει την ιδανική για εκείνον λύση.

Για μια επιτυχημένη καριέρα ως ασφαλιστικός σύμβουλος απαιτούνται κάποιες προσωπικές δεξιότητες όπως η υπευθυνότητα, η ευγένεια, η ευχάριστη προσωπικότητα, η υπομονή και η επιμονή με διακριτά όρια και σεβασμό στον πελάτη.

H ευχέρεια λόγου και η κοινωνικότητα θα του δώσουν άνεση στην επικοινωνία με τους πελάτες του.

Εάν πραγματικά πιστεύεις ότι είσαι φιλόδοξος και θες να δουλέψεις στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σου ενώ πραγματικά η "ιδέα" σε ενθουσιάζει, τότε δεν έχεις παρά να έρθεις στην ομάδα μας.

Στο βίντεο που θα ακολουθεί και εφόοσον το δεις τότε θα καττανοήσεις τις προτεραιότητές μας, το όραμα μας αλλά και την αγάπη μας για το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. 

Σε περιμένουμε στην αφετηρία. Το Όνειρο Ξεκινά, εδώ.

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr