Ιαν
2022
Μια εφαρμογή app δημιούργησε η F.I.NE. ως το απόλυτο εργαλείο των μελών της ομάδας.

Η F.I.NE. δημιουργήθηκε σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον τεχνολογικής εναρμόνισης του κλάδου ιδιωτικής ασφάλισης με όραμα να φέρει εις πέρας ένα έργο που ελάχιστοι μπορούν.

Την δημιουργία μιας "κοινότητας" επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών με την απαραίτητη αφοσίωση στον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης αξιοποιώντας τα εργαλεία της τεχνολογίας ώστε να βρίσκονται πάντα στον πλευρό των ασφαλισμένων μας αλλά και να αναπτύσσονται οι ίδιοι σε επαγγελματίες του μέλλοντος.

Η ομάδα που ως κύριο σκοπό έχει την ανάπτυξη προσωπικοτήτων και δεξιοτήτων κατάλληλων ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των νέων παγκοσμίων προτύπων αλλά και στις αιφνίδιες αλλαγές, δεν μπορεί παρά να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες και τα εργαλεία για τον σκοπό αυτό.

Η Νέα εφαρμογή app Fine - Future Insurance Network Members είναι διαθέσιμη στο Google Play Store και αποτελεί το νέο εργαλείο των μελών της ομάδας το οποίο πέραν της λειτουργικότητας δίνει και πολλά benefits αφού χτίστηκε σε δομή gamification strategy.

271298960 899046020802465 771882172743663601 n

 

Για εμάς αποτελεί έναν νέο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ μας πέραν του ότι αποτελεί τον προσωπικό μας "βοηθό" στις καθημερινές εργασίες μας.

270043934 262079662545242 952090085712143026 n

Με την είσοδό σας στην εφαρμογή θα βρεθείτε στην αρχική σελίδα όπου θα βρείτε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις & νέα καθώς επίσης και τις επιλογές – δραστηριότητες που μπορείτε να ενεργήσετε. Δημιουργήσαμε 5 βασικά εργαλεία που εξηπηρετούν όλες τις ανάγκες μας. Επιλέγοντας κάθε ένα εικονίδιο μεταφέρεστε στην αντίστοιχη ενέργεια.

Το πρώτο εικονίδιο σας κατευθύνει σε εργαλείο CRM όπου εδώ καταγράφετε όλους τους υποψήφιους πελάτες σας.

Το δεύτερο εικονίδιο σας κατευθύνει σε εργαλείο Ημερολογίου agenda όπου μπορείτε να οργανώσετε τα ραντεβού σας.

Το τρίτο εικονίδιο σας κατευθύνει στο εργαλείο Αξιολόγηση πελατών όπου θα βρείτε όλες τις επαφές σας. Το εργαλείο αυτό συλλέγει ανά επαφή τις ανάγκες δημιουργώντας το προφίλ των αναγκών του κάθε υποψηφίου.

Το τέταρτο εικονίδιο σας παρέχει ενημερωτικές πληροφορίες για την δραστηριότητα σας ανά διάστημα που θα επιλέξετε καθώς και την θέση που έχετε στην κατάταξη της ομάδας

Το πέμπτο εικονίδιο είναι ο Πίνακας Βαθμών όπου βλέπετε την τελική κατάταξη με τους συγκεντρωμένους βαθμούς. Ο νικητής κάθε τριμήνου θα έχει μια ευκαιρία για το bonus στο τέλος κάθε χρόνου.

 

Για εμάς κάθε πρόκληση αποτελεί και έναν νέο ορίζοντα προσωπικής & ομαδικής ανάπτυξης αλλά και δημιουργικού προβληματισμού έτσι τα νέα μέλη που επιλέγουν να ακολουθήσουν το πλάνο και την στρατηγική της ομάδας γνωρίζουν πως δεν αισιοδοξούμε απλά για το μέλλον αλλά επενδύουμε σε αυτό. 

#joinourteam 

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr