Παροχές βγαλμένες απο το μέλλον!

 

Στο Future Insurance Network έχουμε ως στόχο να προετοιμάσουμε τους επαγγελματίες του μέλλοντος στον ασφαλιστικό τομέα. Για να το πετύχουμε αυτό βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα στα μέλη μας, έτοιμοι να προσφέρουμε πλήρη ενημέρωση και εκπαίδευση γύρω από τις εξελίξεις στον τομέα μας και μια σειρά από παροχές που δίνουν στα μέλη του Future Insurance Network όλα τα πλεονεκτήματα που χρειάζονται για να κυριαρχήσουν στην ασφαλιστική αγορά. Παράλληλα έχουμε εξασφαλίσει ελκυστικά bonus ώστε να αποτελέσουν ένα επιπλέον κίνητρο για κάθε μέλος ξεχωριστά. Δείτε παρακάτω τι προσφέρει το Future Insurance Network σε όλα τα μέλη του.  

Ότι και αν χρειαστείς και στον τομέα της μηχανογραφικής υποστήριξης, η Future Insurance Network είναι δίπλα σου!

Future Insurance Network χωρίς διαρκή εκπαίδευση/ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο απλά δεν γίνεται.

Στη Future Insurance Network προσφέρουμε κάθε βοήθεια ώστε τα μέλη μας να απολαμβάνουν την βέλτιστη δυνατή διαφημιστική προβολή ανάλογα με τις δυνατότητές τους.

Στη Future Insurance Network φροντίζουμε ώστε τα μέλη μας να μπορούν να εκμεταλλεύονται όλες τις δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία στην επαφή τους με τους πελάτες, επιτυγχάνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στη Future Insurance Network στηρίζουμε τα μέλη μας σε κάθε βήμα της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

Στη Future Insurance Network αναγνωρίζουμε ότι τα bonus αποτελούν έναν καθοριστικό παράγοντα για κάθε επαγγελματία στο χώρο των ασφαλειών, ώστε να βρίσκει τη δύναμη κάθε μέρα να ξεπερνά τα όρια του και να βάζει τον πήχη ακόμα ψηλότερα.

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr