Ο κλάδος των ασφαλειών ζωής αποτελούσε πάντα προτεραιότητα για όσους ήθελαν να εξασφαλίσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι σημερινές συνθήκες εντείνουν την ανασφάλεια και αυξάνουν ακόμα περισσότερο τη ζήτηση για αξιόπιστα προϊόντα ζωής, ζήτηση που έρχεται να καλύψει με τα εξαιρετικά προγράμματά της η Ευρωπαϊκή Πίστη.

Η Ευρωπαική Πίστη παρέχει τις πλέον αξιόπιστες ασφάλειες πυρός και γενικότερα ασφαλιστικά προγράμματα που αφορούν την κατοικία.

Ένας κλάδος με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης είναι αυτός της νοσοκομειακής περίθαλψης, καθώς η κατάσταση που διαμορφώνεται στο χώρο της υγείας ωθεί όλο και περισσότερους Έλληνες  να αναζητήσουν μια καλύτερη κάλυψη.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται σιγά-σιγά την ανάγκη της προστασίας που τους παρέχει ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα αστικής ευθύνης.

Σε έναν άκρως ανταγωνιστικό κλάδο όπως είναι αυτός του αυτοκινήτου και με κάποιες φορές "θολό" ανταγωνισμό, η Ευρωπαϊκή Πίστη παρέχει αξιόπιστα προϊόντα με ξεκάθαρες παροχές.

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr