Η ομάδα

Γνωρίστε τα βασικά μέλη του Future Insurance Network, τους ανθρώπους που στηρίζουν και φροντίζουν το κάθε μέλος της ομάδας ξεχωριστά. 

Γεννήθηκα το 1982 στην Αθήνα και είμαι παντρεμένος εδώ και 5 έτη με την Άννα. Μαζί έχουμε αποκτήσει δύο υπέροχες κόρες, την Βασιλική και την Κυριακή.

Αποφοίτησα από τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα το 2000 και έπειτα σπούδασα στην Καβάλα Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 17/7/1974. Είμαι έγγαμος από το 2005, με ένα τέκνο 9 ετών. Είμαι απόφοιτος Λυκείου με γνώσεις Αγγλικής γλώσσας. H μακροχρόνια πορεία μου στο χώρο της ασφάλισης άρχισε το 1999 με την ένταξη μου στην ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ.

Ονομάζομαι Γκουράσας Ιωάννης  και γεννήθηκα  το 1982 στην Αθήνα.  Σπούδασα στον τομέα της Μηχανολογίας σε Δημόσιο  Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Από το 2001 ταυτόχρονα με τις σπουδές μου ξεκίνησα να εργάζομαι στον τομέα των Πωλήσεων όπου και συνέχισα  μετά την ολοκλήρωση των σπουδών  μου να εργάζομαι  για δέκα χρόνια ως πωλητής σε εταιρείες εμπορίας προΪόντων, όπως Μηχανολογικών Εξαρτημάτων, Τροφίμων και Απορρυπαντικών  καθώς και Υγειονομικού Υλικού ως Ιατρικός Επισκέπτης. 

Γεννήθηκα τον Ιούνιο του 1976 στην Αθήνα, το 1994 αποφοίτησα από το λύκειο και μετά παρακολούθησα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Mediterranean College στην διετία 1994 – 95 και γίνομαι κάτοχος του Public Relations Diploma.

Γεννήθηκα τον Ιούνιο του 1978 στην Αθήνα. Το 1996 αποφοίτησα από το 3 Λύκειο Αιγάλεω και μετά παρακολούθησα σεμινάρια στον κλάδο των ασφαλειών για ανάπτυξη ασφαλιστικών εργασιών.

Γεννήθηκα το 1975 στην Αθήνα και τελείωσα το σχολείο 1993. Την επόμενη 4ετία σπούδασα διοίκηση Επιχειρήσεων. Από το 1998 μέχρι και το 2014 ασχολούμουν με τον κλάδο των κατασκευών έχοντας ιδρύσει την Εταιρεία Aluteco με βασική ενασχόληση τις κατασκευές αλουμινίου αλλά και την Κ. Χειλάς Α.Ε. με δραστηριότητα στις κατασκευές σύγχρονων κατοικιών.

Γεννήθηκα και μεγαλώνω στην υπέροχη Πάτρα. Ανήσυχος από μικρός αναζητούσα εργασιακό περιβάλλον όπου οι αμοιβές μου και η εξέλιξη μου να εξαρτάται από την δραστηριότητα μου.

Γεννημένη το 1990 στην Καλαμάτα και με καταγωγή από ασφαλιστική οικογένεια 2 γενιές πίσω, δεν θα έπρεπε να είναι έκπληξη για μένα η εργασία μου στο σήμερα, ως Ασφαλιστική Σύμβουλος.
Ωστόσο ξεκίνησα σπουδάζοντας στην Κρήτη στο Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών, από όπου πήρα πολύτιμα εφόδια πάνω στην επικοινωνία και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Ονομάζομαι Μαρινάκης Νικόλαος. Γεννήθηκα το 1982 στο Ηράκλειο Κρήτης. Αποφοίτησα απο το 5ο Ενιαίο Λυκειο το 2000. Σπούδασα στο τήημα Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών στο ΤΕΙ Ηρακλείου.

Ονομάζομαι Παπαζυγούρας Μιχαήλ. Είμαι στο χώρο των ασφαλίσεων από το 1999. Στην αρχή ασχολήθηκα με τους γενικούς κλάδους πρακτορειακά και από το 2003 ως unit manager στην Αγροτική Ασφαλιστική με κύριο στόχο και σκοπό την ανάπτυξη εργασιών ζωής και εκπαίδευση ασφαλιστών.

Ο Ανδρέου Γιώργος είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων των Τ.Ε.Ι. Πειραιά (1993-1997) με πτυχιακή εργασία "Εκπαίδευση Ασφαλιστικών Συμβούλων και ο ρόλος της δια βίου εκπαίδευσης αυτών, Συστήματα εκπαίδευσης Ασφαλιστικών συμβούλων στην Interamerican", στη συνέχεια με Υποτροφία από το Ι.Κ.Υ. πέρασε στο 3ο έτος στο University of Derby της Αγγλίας, όπου κατέκτησε το Β.Α. on Business Administration με πτυχιακή εργασία "Customer Care in Greek Insurance Market and what Interamerican does about its customers (1998)", ακολούθως στο Nottingham Trent University απόκτησε το Certificate of MBA (2001-2002).

Γεννήθηκα το 1978 και είμαι παντρεμένη με τον Βάθη Μιχαήλ, στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας. Έχουμε αποκτήσει 2 γιους, τον Αλέξανδρο και τον Θανάση. Αποφοίτησα από το Εμπορικό Κολλέγιο Αθηνών " Saint George ". Εκείνη τη περίοδο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με το επάγγελμα μου.

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη το 1992. Μετά την αποφοίτηση μου από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, σπούδασα στο ΑΤΕΙ της Πάτρας αποκτώντας το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού Τ.Ε.

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr