Ερασμία Νίκα - Ασφαλιστική Πράκτορας Δικτύου Επίλεκτων Συνεργατών

Γεννήθηκα το 1978 και είμαι παντρεμένη με τον Βάθη Μιχαήλ, στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας. Έχουμε αποκτήσει 2 γιους, τον Αλέξανδρο και τον Θανάση. Αποφοίτησα από το Εμπορικό Κολλέγιο Αθηνών " Saint George ". Εκείνη τη περίοδο κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με το επάγγελμα μου.

Εκπαιδεύτηκα στους Coordinators Group of Companies. Αμέσως ξεκίνησα να εργάζομαι ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος. Η συνεργασία μου με την Ευρωπαϊκή Πίστη ξεκίνησε το 2010. Είναι μια εταιρεία η οποία μέχρι και σήμερα είναι πάντα δίπλα μου. Η συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις , η τιμιότητα και η ειλικρίνεια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της. Οι προτάσεις που κάνω στους πελάτες μου στηρίζονται στις πραγματικές τους ανάγκες με το υποστηρικτικό δίκτυο της Ευρωπαικής Πίστης, την ομάδα της F.I.NE.  Με τους ανθρώπους της ομάδας μιλώ και συνεργάζομαι καθημερινά. Αναλύουμε τα στοιχεία και τα προσαρμόζουμε στις πραγματικές ανάγκες των πελατών. Το γραφείο μου βρίσκεται στην Θήβα όπου κατοικώ, στην οδό Σπηλιώτη 4 και εκεί με βρίσκετε τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Η φιλοσοφία μου.

Αυτό που περιμένει κάποιος από τον ασφαλιστή του είναι να είναι αξιόπιστος, καταρτισμένος, συνεπής καθώς και άμεσα διαθέσιμος όταν χρειαστεί να ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες του προγράμματος που έχει ο πελάτης του. Με άλλα λόγια θέλει έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης, έναν άνθρωπο "δικό του" που θα ανταποκριθεί πλήρως και θα τον προσέξει την ώρα που θα τον χρειαστεί. Αυτό που ουσιαστικά "αγοράζει" ο ασφαλισμένος μου είναι η αίσθηση της ασφάλειας ότι κάποιος θα τον φροντίσει και θα είναι δίπλα του σε κάθε δύσκολη στιγμή.

 

Περισσότερα για εμένα:

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr