Δαββέτας Αριστείδης - Προϊστάμενος Πωλήσεων

Γεννήθηκα τον Ιούνιο του 1976 στην Αθήνα, το 1994 αποφοίτησα από το λύκειο και μετά παρακολούθησα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Mediterranean College στην διετία 1994 – 95 και γίνομαι κάτοχος του Public Relations Diploma.

Από το 1996 έως και το 2000, φοιτώ στο Πανεπιστήμιο του Coventry της Αγγλίας για το Bachelor of Business Administration, ενώ ταυτόχρονα διατελώ και Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας, στα πλαίσια του Πανεπιστημίου, μέχρι και το 1999.

 

Για την επόμενη δεκαετία, μέχρι και τις αρχές του 2010, δραστηριοποιούμαι στο κλάδο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, ενώ στα τέλη της ίδιας χρονιάς εντάσσομαι στο δυναμικό της International Life ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος.

Το 2011 έρχεται η πρώτη διάκριση, κατά την οποία κατακτώ την 4η θέση στην παραγωγή ασφαλειών ζωής, ενώ στις αρχές του 2013 προάγομαι στον Βαθμό του Unit Manager στην International Life.

Παράλληλα μου απονέμεται η τιμητική διάκριση του Κορυφαίου Ασφαλιστικού Σύμβουλου Ζωής για τα έτη 2012 και 2013 από την LIMRA στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Το 2013-14 επίσης κατακτώ την 2η θέση σε παραγωγή ζωής Πανελλαδικά

Παρακολούθησα διάφορα σεμινάρια όπου μερικά από αυτά είναι :

MDRT Europe Regional meeting

ΠΣΣΑΣ ( Back to Basics )

Managerial Seminars by LIMRA

Από τον Μάρτιο του 2015 μέχρι σήμερα, έχοντας ήδη στον κλάδο των ασφαλειών εξέχουσα θέση, συμμετέχω στον δυναμικό της Ευρωπαϊκής Πίστης ως Προϊστάμενος Πωλήσεων και Διακεκριμένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Για το 2018 θα παρακολουθήσω μεταπτυχιακό πρόγραμμα ασφαλιστικών σπουδών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Περισσότερα για εμένα:

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr