Ρούσσης Κωνσταντίνος - Περιφερειακός Διευθυντής

Γεννήθηκα το 1982 στην Αθήνα και είμαι παντρεμένος εδώ και 5 έτη με την Άννα. Μαζί έχουμε αποκτήσει δύο υπέροχες κόρες, την Βασιλική και την Κυριακή.

Αποφοίτησα από τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα το 2000 και έπειτα σπούδασα στην Καβάλα Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ως λάτρης της συνεχούς ανάπτυξης μέσω της εκπαίδευσης, πρόσφατα ολοκλήρωσα και το μεταπτυχιακό μου επάνω στο Insurance Risk Management. Την παρούσα χρονική στιγμή παρακολουθώ μεταπτυχιακές σπουδές στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών επάνω στην ανάπτυξη Ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών (executive sales insurance program).

Πέραν των ακαδημαϊκών γνώσεων, έχω παρακολουθήσει αρκετά εκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με το επάγγελμα μου από φορείς αναγνωρισμένους παγκοσμίως, όπως η Limra και η Gama.

Ξεκίνησα την εργασία μου ως Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής το 2002 χωρίς αυτό να αποτελούσε και 100% επιλογή μου τότε, βλέπετε όμως η οικογενειακές μου καταβολές με έβαλαν σε ένα πολύ ευχάριστο παιχνίδι.

Από το 2004 έως το 2006 άσκησα τα καθήκοντα μου ως full time Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην Ευρωπαϊκή Πίστη. Από το 2006 μέχρι το 2015 υπηρετούσα τον ίδιο Θεσμό από τη θέση του Διευθυντή Καταστήματος δίνοντας βάρος στην ανάπτυξη ανθρώπων στο επάγγελμα.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχω την τύχη να είμαι Περιφερειακός Διευθυντής στην ίδια Εταιρεία απαριθμώντας περισσότερους από 320 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, με περισσότερους από 50.000 πελάτες σε όλους τους κλάδους της Ασφαλιστικής Βιομηχανία.

Στα τελευταία 5 έτη ασχολούμαι και με τα «κοινά» του επαγγέλματος μας ως εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων αλλά και ως εκλεγμένο μέλος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

 

Περισσότερα για εμένα:

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr