Νικολάου Γεώργιος - Προϊστάμενος Πωλήσεων

Γεννήθηκα τον Ιούνιο του 1978 στην Αθήνα. Το 1996 αποφοίτησα από το 3 Λύκειο Αιγάλεω και μετά παρακολούθησα σεμινάρια στον κλάδο των ασφαλειών για ανάπτυξη ασφαλιστικών εργασιών.

Ως το 2000 ασκώ τον ρόλο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή ως αποκλειστικός συνεργάτης της Εθνικής Ασφαλιστικής. Το 2000 αναλαμβάνω το ρίσκο να ασκήσω την διαμεσολάβηση ως ανεξάρτητος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής με έδρα το Αιγάλεω και το 2003 παίρνω και την άδεια του πράκτορα ασφαλίσεων.

Σε αυτά τα 15 έτη κατάφερα πολύ θετικά αποτελέσματα με αρκετές βραβεύσεις σχετικά με την νέα παραγωγή αλλά και με την διατηρησιμότητα αυτής.

Το 2015 έκανα μια νέα επέκταση στις επαγγελματικές μου δραστηριότητες. Πλέον ασχολούμαι με την ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού με τον ρόλο του Προϊστάμενου Πωλήσεων στην Ευρωπαϊκή Πίστη.

Σε αυτά τα χρόνια δημιουργήσαμε μια ομάδα από ανθρώπους δίνοντας λύσεις στα καθημερινά θέματα αλλά κυρίως βρίσκοντας τρόπους για την ανάπτυξη των εργασιών.

 

Περισσότερα για εμένα:

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr