Χειλάς Κωνσταντίνος - Ειδικός Ομαδάρχης

Γεννήθηκα το 1975 στην Αθήνα και τελείωσα το σχολείο 1993. Την επόμενη 4ετία σπούδασα διοίκηση Επιχειρήσεων. Από το 1998 μέχρι και το 2014 ασχολούμουν με τον κλάδο των κατασκευών έχοντας ιδρύσει την Εταιρεία Aluteco με βασική ενασχόληση τις κατασκευές αλουμινίου αλλά και την Κ. Χειλάς Α.Ε. με δραστηριότητα στις κατασκευές σύγχρονων κατοικιών.

Στον χώρο της ασφάλισης μπήκα το 2014 ως αποκλειστικός Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην ΝΝ όπου και αποχώρησα άμεσα για να συμπράξω με το όνειρο της Ευρωπαϊκής Πίστης.

Μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια έχω βιώσει το αγαθό της Ιδιωτικής Ασφάλισης ως Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής αλλά έχω βιώσει και την μαγεία της ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού μιας και τους τελευταίους 18 μήνες δραστηριοποιούμαι και ως Ειδικός Ομαδάρχης στην ίδια Εταιρεία.

Περισσότερα για εμένα:

Επικοινώνησε μαζί μας


Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr