Γκουράσας Ιωάννης - Διευθυντής Καταστήματος

Ονομάζομαι Γκουράσας Ιωάννης  και γεννήθηκα  το 1982 στην Αθήνα.  Σπούδασα στον τομέα της Μηχανολογίας σε Δημόσιο  Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Από το 2001 ταυτόχρονα με τις σπουδές μου ξεκίνησα να εργάζομαι στον τομέα των Πωλήσεων όπου και συνέχισα  μετά την ολοκλήρωση των σπουδών  μου να εργάζομαι  για δέκα χρόνια ως πωλητής σε εταιρείες εμπορίας προΪόντων, όπως Μηχανολογικών Εξαρτημάτων, Τροφίμων και Απορρυπαντικών  καθώς και Υγειονομικού Υλικού ως Ιατρικός Επισκέπτης. 

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών αποκόμισα από τις πωλήσεις άνεση στις διαπροσωπικές σχέσεις και επικοινωνιακές δεξιότητες.

Το 2010 θέλοντας να διευρύνω τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες σε νέους κλάδους εισήλθα στον ασφαλιστικό κλάδο, ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος της ΕυρωπαΪκής  Πίστης.

Στο χρονικό διάστημα αυτό σπούδασα τον κλάδο Ασφαλίσεων και απέκτησα πολλαπλές πιστοποιήσεις. Απο το έτος 2012 μέχρι και σήμερα συμμετείχα μαζί με άλλους άξιους συναδέλφους στην ανάπτυξη του Δικτύου Πωλήσεων της ΕυρωπαΪκής  Πίστη, ξεκινώντας από την θέση του ΠροΪσταμένου Πωλήσεων Καταστήματος  και δημιουργώντας ένα ικανό Δίκτυο Συνεργατών.

Από τις αρχές του 2017 έχοντας εξέχουσα θέση ως Διευθυντής  Καταστήματος  και αποτελώντας μέλος μια ξεχωριστής ομάδας συναδέλφων που στελεχώνει την Εταιρεία,  με  μοναδικό στόχο την επίτευξη ξεχωριστών αποτελεσμάτων.

Εργαζόμαστε με ομαδικό πνεύμα, με αλληλεγγύη και πάθος για την νίκη  που τα αποτελέσματα της  θα μετράνε ως γινόμενο και όχι ως άθροισμα.

Περισσότερα για εμένα:

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr