Αντωνόπουλος Βασίλειος - Διευθυντής Καταστήματος

Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 17/7/1974. Είμαι έγγαμος από το 2005, με ένα τέκνο 9 ετών. Είμαι απόφοιτος Λυκείου με γνώσεις Αγγλικής γλώσσας. H μακροχρόνια πορεία μου στο χώρο της ασφάλισης άρχισε το 1999 με την ένταξη μου στην ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ.

Το 2000 ξεκίνησα να εργάζομαι ως ασφαλιστικός πράκτορας και συνέχισα έως το 2008. Παράλληλα, από το 2003 έως το 2007 ορίστηκα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ασφαλιστικής εταιρίας GENERALUNION.

Το 2008 εντάχθηκα στην ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ξεκινώντας με καθήκοντα UNIT MANAGER. Από το 2016 έχω αναλάβει τη θέση Διευθυντή Καταστήματος, ενώ παράλληλα με τις ασφαλιστικές μου δραστηριότητες ηγούμαι μίας ομάδας 50 καταξιωμένων Συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Τον ελεύθερο μου χρόνο τον μοιράζω ανάμεσα στην οικογένεια μου και τον αθλητισμό. Ασχολούμαι με την καλαθοσφαίριση, ενώ παράλληλα εκτελώ χρέη αντιπροέδρου στην ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα του Μικρασιατικού.

Όραμα μου; Να μεταλαμπαδεύσω τις εμπειρίες και τις γνώσεις του ασφαλιστικού κόσμου στην ομάδα με στόχο μέσα από τη φερεγγυότητα και την αξιοπιστία των Συνεργατών μου, να αναπτύξω και να προβάλω το ασφαλιστικό έργο και τη σπουδαιότητα του ασφαλιστή καθώς και να καταφέρω να παρέχω τη σιγουριά και την εμπιστοσύνη στους πελάτες.  

Περισσότερα για εμένα:

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr