Άννα Σκάρπα - Ασφαλιστική Σύμβουλος Επίλεκτων Συνεργατών

Γεννημένη το 1990 στην Καλαμάτα και με καταγωγή από ασφαλιστική οικογένεια 2 γενιές πίσω, δεν θα έπρεπε να είναι έκπληξη για μένα η εργασία μου στο σήμερα, ως Ασφαλιστική Σύμβουλος.
Ωστόσο ξεκίνησα σπουδάζοντας στην Κρήτη στο Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών, από όπου πήρα πολύτιμα εφόδια πάνω στην επικοινωνία και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Αυτά, σε συνδυασμό με την διαπροσωπική ευαισθησία που μου καλλιέργησε η οικογένεια μου από νεαρή ηλικία, με έκαναν να καταλάβω μεγαλώνοντας, πως εάν υπήρχε ιδανικό περιβάλλον εργασίας που να αντιπροσωπεύει τις αρχές και τα πιστεύω μου, ήταν αυτό της ιδιωτικής ασφάλισης.
Αυτό με οδήγησε, τον Ιανουάριο του 2015 στην πρώτη μου συνέντευξη με τον κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο, τον Διευθύνων Σύμβουλο της Ευρωπαϊκής Πίστης, ο οποίος με επέλεξε για να ειδικευτώ σε ένα νέο πρόγραμμα που δοκίμαζε τότε, τους ΤΑΔΕΠΑΣ. Ένα προοίμιο του σημερινού Δικτύου Επίλεκτων Συνεργατών και της F.I.NE., των οποίων έχω την ευτυχία να αποτελώ μέλος ! Ήταν μεγάλη τιμή, καθώς πέρα από το εύρος των γνώσεων του κ. Γεωργακόπουλου, το σημαντικότερο που μπόρεσε να μου μεταλαμπαδεύσει ήταν η ανιδιοτελής αγάπη του για το επάγγελμα μας και το όνειρο για μία σωστά ενημερωμένη και ασφαλέστερη κοινωνία ανθρώπων.


Η συνεργασία μου με την Ευρωπαϊκή Πίστη τα τελευταία χρόνια και η συνεχής εκπαίδευση που μου παρέχει, με βοήθησαν να εξελιχθώ και να αναδείξω χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μου, όπως είναι η συνέπεια, η δημιουργικότητα, ο ενθουσιασμός και η ευαισθησία, τα οποία βρήκαν τρόπο έκφρασης μέσα από το έργο της Ασφαλιστικής Συμβουλευτικής.
Στο σήμερα, 3 μόνο χρόνια μετά, είμαι περήφανη για την επιλογή μου, πιο ερωτευμένη από ποτέ με την δουλειά μου και ανυπόμονη να γνωρίσω και άλλους μοναδικούς ανθρώπους, με σκοπό να τους παρέχω τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μου πάνω στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης όποτε εκείνοι τις χρειαστούν.


Η Κοσμοθεωρία μου; Πάντα με πίστη στον άνθρωπο και επίκεντρο τις ανάγκες του!

Περισσότερα για εμένα:

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr