Μαρινάκης Νικόλαος - Διευθυντής Καταστήματος

Ονομάζομαι Μαρινάκης Νικόλαος. Γεννήθηκα το 1982 στο Ηράκλειο Κρήτης. Αποφοίτησα απο το 5ο Ενιαίο Λυκειο το 2000. Σπούδασα στο τήημα Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών στο ΤΕΙ Ηρακλείου.

Παράλληλα με τις σπουδές μου και ακολουθώντας την πορεία της οικογένειας μου, που από το 1977 (Ίδρυση Εταιρείας) συνεργάστηκε αποκλειστικά με την Ευρωπαϊκή Πίστη, το 2002 απέκτησα την άδεια του Ασφαλιστικού Συμβούλου.

Από τότε και μετά απέκτησα την άδεια του Ασφαλιστικού Πράκτορα και του Συντονιστή Ασφαλιστικών Συμβούλων.
Επίσης έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια του κλάδου και τελευταία παρακαλουθώ και σεμινάρια της Limra.

Όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τον χώρο του γραφείου μας, έχω μαθει να είμαι πάντα πρόθυμος για να εξυπηρετήσω πελάτες και συνεργάτες με ευχαρίστηση και να είμαι δίπλα τους σε κάθε ευχάριστη ή δυσκολη στιγμή.
Από το 2014 είμαι Διευθυντής Καταστήματος και το Όραμα μου είναι να συνεχίσω την ιστορία της Ευρωπαϊκής Πίστης και να συμμετέχω ώστε όλοι μαζί να την φτάσουμε ακόμα ψηλότερα!!!

Περισσότερα για εμένα:

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr