Γνωριμία με την εφαρμογή : My Profile

Future Insurance Network χωρίς διαρκή εκπαίδευση/ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο απλά δεν γίνεται.
Γνωριμία με τις εφαρμογές - Μάθημα 1 - My Profile

Δες μέσα σε λίγα λεπτά πως μπορείς άμεσα και εύκολα να έχεις ενημέρωση για τις δραστηριότητες του χαρτοφυλακίου σου μέσα από το πρόγραμμα My Profile της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Εάν δεν είσαι ακόμη μέλος της F.I.NE. μπορείς αμέσως να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην φόρμα Μπες στην ομάδα μας και να αποκτήσεις πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό μας υλικό.

Με την Εγγραφή σου θα λαμβάνεις ενημερώσεις στο email σου που αφορούν τις δραστηριότητες της F.I.NE. στις οποίες μπορείς να συμμετάσχεις όπως σεμινάρια & εκπαιδεύσεις, ημερίδες και όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις τις ομάδας.

Future Insurance Network - Όραμα για το μέλλον, παροχές για το σήμερα!

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr