Ιαν
2019
"Life Matters" γράφει η Άννα

"Θα μου άρεσε να μπορώ να μοιραστώ με πολλούς ακόμα ανθρώπους όλα αυτά τα υπέροχα που ανακαλύπτω καθημερινά μέσα από το επάγγελμά μας!" σκέφτηκα...

και πολλές είναι οι φορές που νιώθω την ανάγκη και την ευθύνη να επικοινωνήσω με έναν άνθρωπο και να μοιραστώ μαζί του την οικονομική, νοητική και ψυχική γαλήνη που μπορεί να του παρέχει η ασφάλιση.

Σκοπός μου, μέσα από εδώ, δεν είναι η πώληση ασφαλιστικών προϊόντων. Σκοπός μου είναι η καλλιέργεια ασφαλιστικής συνείδησης στους ανθρώπους. Πιστεύω σε αυτούς και θεωρώ ότι ο λόγος που δεν ασφαλίζονται οι ίδιοι και οι οικογένειες τους, είναι επειδή δεν φρόντισε ένας επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος να τους ενημερώσει και να τους συμβουλεύσει ειλικρινά, ώστε να κατανοήσουν οι ίδιοι τη σημασία της και να δράσουν από μόνοι τους  ή τουλάχιστον προσωπικά βιώνω κάτι πολύ διαφορετικό με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι. Η σχέση χτίζεται σε θεμέλια εμπιστοσύνης και οι μεταξύ μας συζητήσεις είναι ειλικρινείς... σκοπός μας είναι να δώσουμε λύσεις και αυτό φέρνει με τη σειρά του την από κοινού δημιουργία του κατάλληλου ασφαλιστικού προγράμματος! Για αυτό είμαστε εδώ! Για να μοιραζόμαστε τις ασφαλιστικές μας γνώσεις με εσάς και να τις αξιοποιούμε μαζί προς όφελος σας.

Κανένας άνθρωπος δεν είναι το ασφάλιστρο του συμβολαίου του. Δεν θα μπορούσε… είναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΣ! Κάθε συμβόλαιο όμως είναι μία λύση σε κάποιον σημαντικό προβληματισμό του. Πόσο αξίζει η λύση στο άγχος της καθημερινότητας όσον αφορά την ανασφάλεια στο κομμάτι της υγείας μας; την ανασφάλεια για το τι θα συμβεί στην οικογένεια μας εάν εμείς δεν είμαστε πλέον εδώ; την ανασφάλεια ότι όλα όσα χτίζουμε δουλεύοντας νυχθημερόν μπορεί να καταστραφούν σε μία στιγμή; Πόσο αξίζει ο αγώνας μας; Πόσο αξίζει ο καθημερινός μας κόπος; Πόσο αξίζουν τα όνειρά μας;
Είμαι σίγουρη, ότι διαβάζοντας το, το ένιωσες και εσύ... είναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ! Αυτή είναι και η πεποίθηση πάνω στην οποία στηρίζω την ανεξάντλητη πίστη μου στο θεσμό της Ασφάλισης! Είμαστε υποχρεωμένοι από τον νόμο να ασφαλίζουμε τον κίνδυνο που μπορεί να προκαλέσουμε σε τρίτους με το αμάξι μας... Με τον εαυτό μας τι γίνεται όμως; Όσον αφορά ότι πιο ανεκτίμητο έχουμε, ποιος θα μας υποχρεώσει να το προστατέψουμε αν όχι εμείς;

Εάν ήξερες ότι αύριο θα συνέβαινε κάτι στη ζωή σου, το οποίο μπορούσες να προλάβεις σήμερα ασφαλίζοντας εσένα ή ότι είναι αυτό...θα Ασφαλιζόσουν; Αν η απάντηση είναι Ναι, αφιέρωσε λίγο χρόνο να ρωτήσεις τον εαυτό σου τι είναι αυτό που σε κάνει να το αναβάλλεις ή να του γυρνάς την πλάτη; Ξέρουμε ότι κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί την ασφαλισιμότητας μας αύριο. Τι είναι αυτό που μας λείπει για το συνειδητοποιήσουμε και να δράσουμε;
Να συμβουλευτούμε έναν ειδικό; Να κάνουμε έρευνα αγοράς ανάμεσα σε διάφορα προγράμματα ; Να αποκτήσουμε κάποιες ασφαλιστικές γνώσεις; Να..; Να...; Να....: Ή να κατανοήσουμε την ουσία της ασφάλισης και της ύπαρξης ενός επαγγελματία ασφαλιστή στη ζωή μας που θα αναλάβει την προστασία ενός τόσο σημαντικού αγαθού για εμάς.

Η ανάγκης μας για επιβίωση βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας του Maslow που αφορά την ιεράρχηση των ανθρώπινων αναγκών. Αυτή που την ακολουθεί και είναι εξίσου σημαντική, είναι η ανάγκη μας να νιώθουμε ασφαλείς. Και είναι όμορφο να νιώθουμε ασφαλείς και όχι πρόβλημα. Νιώθεις μία εσωτερική αγαλλίαση και σιγουριά κάθε φορά που κοιτάς ένα συμβόλαιό σου! Είναι η απόδειξη μίας κατοχύρωσης των κόπων σου!
"Χτίζεις" (μία οικογένεια, ένα σπίτι, μία επιχείρηση, τα όνειρα σου,...) και αυτό το συμβόλαιο συμβολίζει την ύπαρξή τους αλλά και την διατήρηση αυτών! Αυτή είναι δική μου άποψη...δεν είσαι υποχρεωμένος να την ενστερνιστείς. Θα ήθελα πολύ ωστόσο να μου αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου και να μου στείλεις την δική άποψη/οπτική.

Με ενδιαφέρει να ακούσω τις σκέψεις σου ή τα παράπονα σου. Έχεις κάθε δικαίωμα να εκφραστείς! Κάν’το !
Σε ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σου.


Με εκτίμηση,
Άννα Σκάρπα - Ασφαλιστική Σύμβουλος Επίλεκτων Συνεργατών

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr