Ιαν
2019
Από το λατινικό Carpe Diem στο hashtag #YOLO

Η γενιά των σημερινών 50αρηδων μεγάλωσε με τον "Κύκλο των χαμένων ποιητών" και όλοι ξέρουν πολύ καλά το λατινικό Carpe Diem - άδραξε την μέρα. Μια φράση που ακόμη και οι νεότεροι γράψαμε ακόμη και χαράξαμε σε τατουάζ με όμορφα καλλιγραφικά γράμματα.

 Στην εποχή των μέσων κοινωνικής διαδικτύωσης, της ταχύτητας και των smartphone, του web banking και του check in αλλά και όλων εκείνων των καθημερινών Story στο Instagram, οι λέξεις έγιναν πιο απλές έτσι ώστε με λίγα γράμματα να εκφράζουν μια μεγάλη στιγμή, ένα τεράστιο συναίσθημα και με σκοπό να διαδωθούν στο κόσμο "παντρεύτηκαν" με μια #. Είναι  η τεράστια ανάγκη της νέας γενιάς να επικοινωνήσει. Είναι η ανάγκη των Millennials να ακουστούν μεταξύ τους και μάλιστα τάχιστα και μάλιστα ζωντανά, Live όπως το λένε σήμερα οι νέοι Generation Υ ή Millenials ή iGen και να μοιραστούν το δικό τους Carpe diem μέσα από την δύναμη του #YOLO - You Only Live Once.

H F.I.NE. που το μεγαλύτερο ποσοστό της  κατακτάται από νέους και νέες  των δεκαετιών μετά το 1980, έχει την χαρά να ταυτιστεί με τον παλμό της νέας γενιάς μέσα από την φωνή ενός προσώπου της ομάδας η οποία εκπροσωπεί επάξια τους Millennials στο ασφαλιστικό κόσμο και ευχόμαστε αυτό το πάθος και το όραμα της να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο.

Στις 18 Ιανουαρίου 2019 η Άννα μας θα μιλήσει ανοιχτά, στο ευρύ κοινό στο συνέδριο της IFAAcademy, για την γενιά των νέων που γεννήθηκαν τις δεκαετίες μετά το 1980, σε μια ομιλία με πλούσια θεματολογία του Κλάδου μας.

Η φωνή της θα είναι εκείνη των πολλών εκατομυρίων νέων που η τωρινή εποχή πριν τους αφήσει να εξελιχθούν, τους έβαλε ταμπέλα άμεσα,αυτή των αδιάφορων τεμπέληδων, ναρκισσιστών ακόμη και ακοινώνητων, σύμφωνα με τα πολλά άρθρα των social. 

Ποια όμως είναι η αλήθεια για τους Millennials; και τι κρύβεται πίσω από αυτούς τους Νέους και Νέες που "πληρώνουν ακριβά" τα πτυχία τους και "δεν καταπίνουν μασημένες τροφές";

Let's find out!

Αυτό που έχουμε εμείς να πούμε είναι ότι…. Οποίοι ρωτάνε πολλά, όποιοι θέλουν να ξέρουν ακριβώς το γιατί, το πως και το πότε, όποιοι δεν λειτουργούν άβουλα και επάνω σε πεπατημένες…. Είναι βέβαιο πως θα ανακαλύψουν ακόμα πιο μαγευτικά μέρη !!!

Άννα, σου ευχόμαστε #YOLO !

Η ομάδα σου, θα είμαστε όλοι εκεί!

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr