Ιαν
2019
Πρόταση Ασφάλισης για Ισόβια Σύνταξη

Ο κ. Βασίλης Αντωνόπουλος, προτείνει ένα προϊόν για ισόβια συνταξιοδότηση με εγγυημένες αποδόσεις.

Για την πρώτη μας «Πρόταση ασφάλισης» του 2019 διαλέξαμε ένα ασφαλιστικό προϊόν που δεν καλύπτει έναν πιθανό κίνδυνο αλλά μια βεβαιότητα.
Η εξασφάλιση ενός εισοδήματος για την περίοδο της συνταξιοδότησης, όσο υψηλές εισφορές και αν πληρώνουμε, δεν είναι δυστυχώς κάτι το οποίο μπορεί πλέον να μας εγγυηθεί το κράτος. Η γενιά των σημερινών 30άρηδων θα κληθούν στο μέλλον να αντιμετωπίσουν ένα σοβαρό πρόβλημα, με περιορισμένες, αν όχι ανύπαρκτες, επιλογές ως προς τη λύση του.
Η ιδιωτική ασφάλιση έχει απαντήσεις και προτάσεις, αρκεί να απευθυνθεί σε αυτήν κανείς εγκαίρως και, φυσικά, μέσα από τον υπεύθυνο και καταρτισμένο επαγγελματία σύμβουλο. Σε έναν κόσμο γεμάτο αβεβαιότητες υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν εγγυήσεις.
Εμείς απευθυνθήκαμε σε δύο επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους, για να μας παρουσιάσουν τις λύσεις που δίνουν οι εταιρείες1 τους στον υποψήφιο που αναζητά σήμερα προϊόν για ισόβια συνταξιοδότηση με εγγυημένες αποδόσεις.
«Ιδιωτική Σύνταξη» από την Ευρωπαϊκή Πίστη

50679500 385423982028477 3254095582565761024 n
«Η Ευρωπαϊκή Πίστη, σε ό,τι αφορά τα αποταμιευτικά προγράμματα, έχει το πρόγραμμα που καλύπτει πραγματικά τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. Προσωπικά στον πελάτη μου θα πρότεινα το πρόγραμμα «Ιδιωτική Σύνταξη», καθώς είναι αυτό που καλύπτει την πραγματική ανάγκη του, μιας και του εξασφαλίζει ΙΣΟΒΙΑ καταβολή της σύνταξης που θα συμφωνήσουμε εξ αρχής.
Σε αντίθεση με τη συνήθη πρακτική, εμείς δεν “πουλάμε” μεγάλα εφάπαξ ποσά, μιας και εκ πεποιθήσεως πιστεύουμε πως ένα εφάπαξ στην ηλικία των 65 ετών δε δίνει λύση στο πραγματικό πρόβλημα. Όπως επίσης δε δίνει πραγματική λύση η καταβολή σύνταξης για διάστημα 15 ή 20 ετών, λες και ο ασφαλιζόμενος θα μπορεί να εργαστεί στα 85 του για να καλύψει το εισόδημά του.
Επιπλέον, το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Πίστης παρέχει εγγυημένο ποσό για τη συνταξιοδότηση, χωρίς αυτό να εξαρτάται από συγκυριακές αποδόσεις ή αρνητικές πιέσεις των αγορών χρήματος και διασφαλίζει τον πελάτη ακόμα και σε μια δύσκολη στιγμή, παρέχοντας εγγυημένα ποσά εξαγοράς σε όλη τη διάρκεια αποταμίευσής του.
Αυτό, όμως, που καθιστά το πρόγραμμα πραγματικά μοναδικό και ασυναγώνιστο, σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά και με το δημόσιο σύστημα, είναι η δυνατότητα που έχει ο κάθε ασφαλιζόμενος να λάβει τη συμφωνηθείσα παροχή σύνταξης, ακόμα και από την πρώτη ημέρα σύνταξης του συμβολαίου και μέχρι την αποβίωσή του, χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας.
Συνδυάζοντας όλα αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος με τον Ασφαλιστικό Γονέα, ο πελάτης μπορεί να λαμβάνει και να απολαμβάνει όλες τις παραπάνω παροχές, καταβάλλοντας το ασφάλιστρό του με μείωση κόστους από 15% μέχρι και 90%.
Η εγγύηση, η ισοβιότητα και η φερεγγυότητα της ελληνικής Εταιρείας «Ευρωπαϊκή Πίστη» αποτελούν το καλύτερο διαβατήριο για εμάς, προκειμένου να σηκωθούμε από την καρέκλα μας και να ενημερώσουμε υπεύθυνα την ελληνική κοινωνία».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο από το τεύχος της Ασφαλιστικής Αγοράς

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr