Ιαν
2019
Μια έκρηξη που λέγεται, F.I.NE.

Αυτό που κάνει την ομάδα να ξεχωρίζει δεν είναι τα "πολλά" πρόσωπα αλλά η "μία" φιλοσοφία.

 Γιατί στην F.I.NE. δεν συνεργαζόμαστε απλά, αλλά εμπιστευόμαστε την επιτυχία μας ο ένας στον άλλον και ενισχύουμε ομαδικά την κάθε προσπάθεια.

Μέσα στους στόχους μας, ύψιστης σημασίας, αποτελεί η κινητοποίηση των ανθρώπων του θεσμού της ασφάλισης, από τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές έως και τους ασφαλισμένους μας. Καθώς το μεγαλύτερο όραμά μας, είναι η δημιουργία μιας ασφαλούς κοινωνίας ανθρώπων.

Η Άννα που αποτελεί για την ομάδα της F.I.NE. ένα από τα πιο ισχυρά πρώτυπα "millennial", αλλά και γυναικείου πρωτύπου στο επιχειρείν, κατάφερε σε μια ομιλία λίγων λεπτών να μας μεταφέρει τον παλμό του καθημερινού της έργου, αξιοποιώντας τις Νέες Τεχνολογίες, καλώντας μας σε πλήρη εναρμόνιση με αυτές και γενικότερα με τον ψηφιακό κόσμο.

Μέσα από το δικό της "ταξίδι", προσκαλεί τους Millennials αλλά και τις προηγούμενες γενιές, να αγκαλιάσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό - Digital Transformation με σκοπό να αξιοποίησουν στο μέγιστο τα προνόμοια που παρέχει η νέα ψηφιακή εποχή. 

Γιατί όπως πιστεύει η ίδια, τώρα όσο ποτέ, ο άνθρωπος είναι στο επίκεντρο "καθώς οι μηχανές είναι πολύ καλές στο να προσομοιώνουν όχι όμως στο να ΕΙΝΑΙ.

Απολαύστε την ομιλία - κάλεσμα της Άννας και ανταλλάξτε μαζί της ιδέες και προοπτικές της νέας Εποχής, μέσα από τα κανάλια κοινωνικής διαδικτύωσης της.

LinkedIn , Instagram , Facebook & Messenger  

Ενώ πάντα μπορείτε να αποστείλλετε τα μηνύματά σας, μέσα από την Φόρμα Επικοινωνίας της F.I.NE., αναγράφοντας την φράση της Άννας "Life Matters" που αποτελεί και το "moto" της.

 

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr