Ιαν
2019
Νέα χρονιά, νέες προοπτικές...το Όνειρο συνεχίζεται

Οι άνθρωποι της Future Insurance Network βρεθήκαμε μαζί με Νέους και Παλαιούς συναδέλφους, πελάτες επί 34 έτη, στην κοπή της πίτας για το 2019 στο υποκατάστημα της Πάτρας.

Η εκδήλωση έγινε σε ένα απολύτως εορταστικό & οικογενειακό κλίμα όπου κυριάρχησε το συναίσθημα της αισιοδοξίας για την νέα χρονιά. 

Ο κ. Ρούσσης Κωσνταντίνος ανακοίνωσε την στρατηγική της ομάδας για την πλήρη εναρμόνιση της με την φηφιακή εποχή και κάλεσε όλους τους συναδέλφους να αξιοποιήσουμε την σύγχρονη τεχνολογία για την επαφή με τους ασφαλισμένους μας. 

Για το 2019 πρωταγωνιστικό ρόλο θα "παίξει" το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ασφαλιστικός Γονέας για το οποίο θα γίνονται καθημερινές ενέργειες, με στόχο την ενημέρωση και την εισροή όλο και περισσότερων ασφαλισμένων ενώ παρουσίασε ταυτόχρονα και την δυνατότητα marketing mail για τον κάθε συνεργάτη ξεχωριστά, για την ενημέρωση του πελατογίου αλλά και την πρόσκτηση νέων εργασιών.

Με βασικό οδηγητή και εμπνευστή τον κ. Νικολακόπουλο Νίκο, η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει μια αξιοσημείωτη παρουσία στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή εδώ και 34 χρόνια. Αυτό επιβεβαιώθηκε από την παρουσία πολλών συνεργατών όπου μετρούν πολλά χρόνια στην οικογένεια της Ευρωπαϊκής Πίστης αλλά και από νεότερα μέλη τα οποία επέλεξαν την Εταιρεία μας για να στεγάσουν τα όνειρα τους και τα συμφέροντα των πελατών τους.
Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας.

Η ομάδα της F.Ι.ΝΕ. , ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ σε όλους τους συνεργάτες και στα μέλη των οικογενειών τους.

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr