Φεβ
2019
Συνάντηση "standtogether", εσύ την έχασες;

Η F.I.NE. ανακοινώνει σε όλα τα μέλη της την έναρξη των προγραμματισμένων συναντήσεων της ομάδας κάθε Τετάρτη και ώρα 16:30 στα γραφεία της με moto της #standtogether.

Ήδη η πρώτη εκπαιδευτική Τετάρτη του Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς τα μέλη και συμμετέχοντες, ανταλλάξαμε ιδέες σε ένα κλίμα οικογενειακό που κυριάρχησε το ομαδικό πνεύμα της ομάδας. Η συμμετοχή όλων ήταν αξιοσημείωτη και η δυναμική μετάλλαξε την  εκπαιδευτική συνάντηση σε μια συζήτηση εμπειριών και γνώσεων με θέμα την Αποταμίευση. Ένα θέμα που αποτελεί ύψιστης σημασίας για την Ελληνική κοινωνία. 

Η ανάλυση του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας ανέδειξε την αναγκαιότητα προώθησης του προγράμματος και τέθηκε αμέσως ως μέγιστης προτεραιότητας διαδικασία της ομάδας, η ενημέρωση των ασφαλισμένων μας και μη, με κάθε μέσο, για την απόκτησή του.

Στην συζήτηση συμφωνήσαμε από κοινού, πως τώρα όσο ποτέ επιβάλλεται κάθε  Ελληνική οικογένεια να έχει την δυνατότητα πρόσβασης στις παροχές τις Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Ο Κωνσταντίνος Ρούσσης ως εισηγητής των θεμάτων ανέλυσε διεξοδικά το θέμα της Σύνταξης με όλους τους συμμετέχοντες να αναλαμβάνουν θέση ομιλητή αναλύοντας κάθε πτυχή του θέματος.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συμμετοχή της Βασιλικής Ρούσση, Εμπορικής Διευθύντριας της Ευρωπαϊκής Πίστης, η οποία μοιράστηκε μαζί μας την δική της εμπειρία και γνώση στην ανάλυση του Αποταμιευτικού αλλά και των ασφαλίσεων Ζωής γενικά, σφραγίζοντας έτσι την απόφαση της ομάδας, για άμεσες ενέργειες προστασίας όλων των ασφαλισμένων μας και μη.

Στο τέλος της συνάντησης βραβεύτηκαν οι τρεις Νικητές του δίμηνου Διαγωνισμού του Κλάδου Ζωής της ομάδας, Ερασμία Νίκα, Άννα Σκάρπα και Παναγιώτης Καλογρίτσας οι οποίοι παρέλαβαν τα δώρα τους, σε ένα κλίμα εορταστικό, με πολύ θερμό χειροκρότημα.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση του Νέου δίμηνου Διαγωνισμού της ομάδας, για την προώθηση των Επενδυτικών Προγραμμάτων της εταιρείας Ευρωπαϊκή Πίστη.

Εάν έχασες αυτήν την συνάντηση, την ερχόμενη Τετάρτη αλλά και κάθε Τετάρτη του Φεβρουαρίου, θα σε περιμένουμε κοντά μας!

Κράτησε Θέση - 210 6018343

#standTogether #η_ευρωπαϊκή_πίστη_στο_2019 #joinourfamily

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr