Φεβ
2019
Εσύ τι τύπος είσαι ;

Η αλήθεια είναι πως ο καθένας μας είναι διαφορετικός χαρακτήρας και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε την ζωή είναι και αυτός διαφορετικός. Σωστό και λάθος δεν υπάρχει, αρκεί όταν λαμβάνεις την κάθε σου απόφαση να γνωρίζεις όλα τα δεδομένα.

Σε πολλούς από εμάς δεν αρέσουν τα "απρόοπτα" και εστιάζουμε καθημερινά στον προγραμματισμό της καθημερινότητάς μας ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να συμβεί ένα απρόσμενο γεγονός.

Σε άλλους πάλι μας αρέσει να ξυπνάμε και να ανακαλύπτουμε τι μπορεί να μας επιφυλάσσει η ημέρα ενώ το "απρόοπτο" είναι κομμάτι και αυτό της καθημερινότητας που εάν συμβεί τότε θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε.

Τι γίνεται με εκείνα τα γεγονότα τα οποία είναι προβλέψιμα ωστόσο και στις δυο περιπτώσεις ανθρώπων, είναι βέβαιο ότι θα συμβούν;

Εάν είσαι ο πρώτος τύπος ανθρώπου, είμαστε σίγουροι πως ήδη είσαι προβληματισμένος για την επιβίωση στην τρίτη ηλικία και ίσως σε πετυχαίνουμε την στιγμή που και εσύ βλέπεις ότι δεν υπάρχει λύση στο δημόσιο Σύστημα Συνταξιοδότησης.

Εάν είσαι ο δεύτερος τύπος ανθρώπου, μπορεί άμεσα να μην σε προβληματίζει η επιβίωση στην τρίτη ηλικία ωστόσο είμαστε βέβαιοι ότι έχεις κατανοήσει πλήρως το αδιέξοδο στο δημόσιο Σύστημα Συνταξιοδότησης και έχεις αναλάβει με τους καθημερινούς σου κόπους την αποκατάσταση αυτή για... "όταν θα έρθει εκείνη η ώρα".

Εμείς έχουμε την καλύτερη λύση για το πρόβλημα αυτό, για ένα πρόβλημα βέβαιο και όχι “πιθανό" !! Για ένα πρόβλημα…. το οποίο δεν έχει άλλη λύση και στην ουσία, η ώρα για να το λύσεις είναι, ΤΩΡΑ.

Ισόβια Συνταξιοδότηση με εγγύηση ακόμα και αν συμβούν απρόοπτα στην ζωή μας, ισόβια σύνταξη στα μέτρα του καθενός μας, ισόβια σύνταξη για εμάς, για τα παιδιά μας, για την οικογένεια μας !

Μια ενέργεια που απαιτεί θυσίες αλλά σου επιτρέπει να ονειρεύεσαι για 30 χρόνια παραπάνω στην ζωή, από ΤΩΡΑ!

Αν θες να έχεις όλες τις πληροφορίες σε περιμένουμε από κοντά !! Γιατί έχεις αναφαίρετο δικαίωμα να γνωρίζεις, Η επιλογή είναι δική σου. Τώρα, ξέρεις!

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr