Φεβ
2019
Η F.I.NE. καλωσορίζει νέο μέλος στην ομάδα, από την Θήβα.

Μια από τις αγαπημένες στιγμές της ομάδας, είναι όταν ανακοινώνουμε τα Νέα μας μέλη. Αυτήν τη φορά το νέο μας μέλος έρχεται από την πόλη της Θήβας και είναι ακόμη μεγαλύτερη η χαρά μας όταν πρόκειται για ανθρώπους από πόλεις εκτός Αθηνών όπου η καθημερινότητα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή είναι ακόμη πιο δύσκολη.

Η Έρση Νίκα βρίσκεται στην Θήβα όπου εργάζεται και κατοικεί με την οικογένειά της.  Η εμπειρία της Ερασμίας είναι μεγάλη ενώ το πάθος της για το έργο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή ακόμη μεγαλύτερο. Η Έρση δεν αναπτύσσει σχέσεις πελατιακές αλλά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασφαλισμένους της καθώς μέγιστη προτεραιότητά της είναι να βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους την δύσκολη στιγμή αλλά και καθημερινά.

Η δυναμική της αλλά και η ξεχωριστή προσωπικότητα της , είναι συστατικά που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την ομάδα της Future Insurance Network. Ήδη την γνωρίσαμε στους 3 νικητές του διαγωνισμού της ομάδας με δώρο ένα tablet το οποίο η ίδια παραχώρησε σε μια τυχερή ασφαλισμένη της μετά από κλήρωση.

Έρση η ομάδα σου, ευχόμαστε να συνεχίσεις το έργο σου με το ίδιο πάθος και η επιτυχία είναι δεδομένη.

Σε καλωσορίζουμε στο Δίκτυο των Επίλεκτων Συνεργατών της Ευρωπαϊκής Πίστης και φυσικά στην ομάδα της F.I.NE.

 

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr