Φεβ
2019
Η Ευρωπαϊκή Πίστη του 2019, στην Καλαμάτα.

Σε έναν υπέροχο χώρο επέλεξε φέτος η ομάδας της Future Insurance Network να πραγματοποιήσει την συνάντησή της στην Καλαμάτα. Φανερά ανανεωμένη όλη η ομάδα, εγκαινιάσαμε και επίσημα την έναρξη της νέας χρονιάς, σε κλίμα όπως πάντα οικογενειακό αλλά και πολύ δυναμικό σε μια εκδήλωση των 30 ατόμων περίπου, στον πολυχώρο Επιχειρηματικότητας "House by Phaos"

 Στην συνάντηση ο Κωνσταντίνος Ρούσσης "πετώντας το μπαλάκι", όπως έχει καθιερωθεί πλέον στις συνατήσεις μας, παρουσίασε τα προιόντα αιχμής του Κλάδου Ζωής & Αποταμιευτικά Προγράμματα ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε για τον Ασφαλιστικό Γονέα, την πρώτη ασφάλεια ... Αγάπης. Η ανάλυση του προγράμματος ανέδειξε την αναγκαιότητα προώθησης του προγράμματος και τέθηκε από όλους τους συμμετέχοντες, ως μέγιστης προτεραιότητας διαδικασία της ομάδας, η ενημέρωση των ασφαλισμένων μας και μη, με κάθε μέσο, για την απόκτησή του.

Στο τέλος της συνάντησης, ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πίτας με την Μαρία Χαρέα να κερδίζει το τυχερό φλουρί.

Δείτε στιγμιότυπα της εκδήπωσης όπως τα κατέγραψε ο φακός της F.I.NE.

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr