Φεβ
2019
Κακοκαιρία χωρίς φόβο και άγχος γίνεται;

 

Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε σε εκατοντάδες αναρτήσεις που γίνονται τα τελευταία χρόνια από μελετητές του κλίματος και των καιρικών φαινομένων, οι οποίες εφιστούν την προσοχή μας καθώς τα φαινόμενα όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και πιο ακραία.

Σε όποιο μέρος της Ελλάδας και να βρίσκεστε σίγουρα βιώνετε μαζί μας κρύο, ανέμους πολλών μποφόρ, ίσως χιόνια και άλλα έντονα καιρικά φαινόμενα. Αυτά, πέρα από το γεγονός ότι μας περιόρισαν στο σπίτι προκειμένου να είμαστε ασφαλείς από κάδους, δέντρα και άλλα αντικείμενα που “βολτάρουν” απροειδοποίητα στους δρόμους τέτοιες μέρες, είναι πολύ πιθανόν να προκαλέσουν από μικρές μέχρι πολυέξοδες ζημίες στο σπίτι μας, το όχημα μας ή την επιχείρηση μας.

Η αλήθεια είναι πως τα έντονα καιρικά φαινόμενα αποτελούν μία πραγματικότητα πλέον. Η οποία δεν ανήκει στην σφαίρα της ανθρώπινης επιρροής, αλλά στο μεγαλείο της φύσης η οποία απλά αντιδράει στις μέχρι τώρα ανθρώπινες παρεμβάσεις. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τα χέρια μας είναι δεμένα…Υπάρχουν “έξυπνες” και οικονομικές κινήσεις στις οποίες μπορούμε να προβούμε όλοι μας και άμεσα να έχουμε εξασφαλίσει ότι η επόμενη…και κάθε επόμενη κακοκαιρία δεν μας πλήξει οικονομικά! Είναι επιλογή δική μας και μόνο το πως θα βιώνουμε τον εκάστοτε καιρό από εδώ και πέρα…θα είμαστε αγχωμένοι πίσω από το τζάμι αναρωτώμενοι τι ζημιές θα πρέπει να καλύψουμε και αυτή τη φορά;; Ή θα απολαμβάνουμε το μεγαλείο της δύναμης της φύσης, νιώθοντας ευγνώμονες στον εαυτό μας που φρόντισε να είναι ασφαλισμένος κατά παντός καιρού και τώρα μπορεί απλά να το παρατηρεί με ηρεμία και γαλήνη ;;

Η ποιότητα ζωής και η αίσθηση ασφάλειας που όλοι μας επιθυμούμε…είναι προσωπική επιλογή! Η δική μας προσωπική επιλογή !

Μπορεί να μην είναι εφικτό να αποτρέψουμε το γεγονός από το να συμβεί.. όμως μπορούμε να επιλέξουμε την επιρροή που θα έχει στη ζωή μας. Είναι και ο λόγος που η ανθρωπότητα επινόησε την έννοια της ασφάλειας. Την πιο έξυπνη ιδέα οικονομικής και κοινωνικής συμμαχίας ανά τους αιώνες. (Υ.Γ.: Υπάρχει από τα προ Χριστού χρόνια! )

Ας δούμε λοιπόν επιγραμματικά, ποια είναι τα φυσικά φαινόμενα για τα οποία μας παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη:

- πλημμύρα, καταιγίδα
- χιόνι ή χαλάζι
- ανεμοθύελλα
- φωτιά
- σεισμό
- φωτιά εκ σεισμού
- βραχυκύκλωμα σε Α ́κίνδυνο από κεραυνούς
- κατολίσθηση
- παγετό
- καθίζηση
- έκρηξη ηφαιστείου

Η κάλυψη της περιουσίας σου από φυσικά φαινόμενα δεν κοστίζει πολύ και μπορεί να σε γλιτώσει από πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις και μεγάλα έξοδα επισκευών!

Συν ότι αυτές είναι μερικές μόνο από τις καλύψεις μου εμπεριέχει μία ασφάλιση.

53423793 154150668822366 6013811429742739456 n

Μάθε πως σήμερα κιόλας, καλώντας στο 21 0601 8343 ή συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί.

. - γράφει από την ομάδα, η Άννα Σκάρπα

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr