Μαρ
2019
Μια αληθινή ιστορία που θα σας αλλάξει τη ζωή

Ο Παναγιώτης & η Άννα είναι ένα ζευγάρι 30 ετών και οι δύο, ιδιωτικοί υπάλληλοι στο επάγγελμα και πριν 1 χρόνο έφεραν στον κόσμο ένα υπέροχο αγοράκι, τον Μάριο.
Μας πλησίασαν προκειμένου να μάθουν πως μπορούν από σήμερα να εξασφαλίσουν το μέλλον και κυρίως το εισόδημα του Μάριου...

καθώς οι καιροί είναι "δύσκολοι" όπως μας είπαν και "απαιτητικοί". Οι ίδιοι, μας είπαν, δυστυχώς μετά το πανεπιστήμιο, δεν είχαν οικονομική βοήθεια από την οικογένεια, αφού δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα. Η Άννα ήθελε να ανοίξει λογιστικό γραφείο και ο Παναγιώτης χώρο άθλησης, κόστη δηλαδή που δεν θα ξεπερνούσαν τα 30.000€ με 40.000€ για την έναρξη των επαγγελμάτων τους. Όνειρα που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ και κάτι τέτοιο δεν ήθελαν να συμβεί στον μικρό Μάριο.

'Πείτε μας μπορούμε με κάποιο τρόπο, από σήμερα να εξασφαλίσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και στο δικό μας παιδί;' μας ρώτησαν.
Όταν η απάντηση ήταν "βεβαίως μπορείτε, και τώρα μάλιστα είναι η κατάλληλη στιγμή", ο Παναγιώτης & η Άννα, δεν άφησαν χρόνο καθόλου για να μάθουν το πως... χωρίς καθυστέρηση λοιπόν …

Έχοντας ένα μηνιαίο εισόδημα των 2.000€ τον μήνα αποφάσισαν να "επενδύσουν" το 8% του εισοδήματος αυτού, στον σχεδιασμό για την εξασφάλιση του εισοδήματος του Μάριου όταν εκείνος θα είναι 22 ετών δηλαδή σε 20 χρόνια από τώρα που και οι ίδιοι θα έχουν φτάσει στα 50 έτη της ηλικίας τους. Μια 20 ετία που κανείς σίγουρα δεν ξέρει τι θα φέρει.
Το ζευγάρι αποφάσισε να εξασφαλίσει, χτίζοντας μήνα μήνα και ξεκινώντας από τώρα, την επαγγελματική αποκατάσταση του Μάριου "αγοράζοντας" οι ίδιοι το μελλοντικό του εισόδημα και μάλιστα, αφορολόγητα για τον ίδιο, τότε.
Σε απλά νούμερα : Το ζευγάρι κάθε μήνα θα επενδύει το 8% του οικογενειακού εισοδήματος για τον "κουμπαρά" του Μάριου δλδ 160€ τον μήνα που σημαίνει ότι για τα επόμενα 20 έτη, έως ο Μάριος να γίνει 22 ετών, το ζευγάρι θα έχει γεμίσει έναν κουμπαρά που θα έχει 48.000€. Κάνοντας τα μαθηματικά ο Παναγιώτης και η Άννα τα νούμερα δεν έβγαιναν...συνεχίζοντας την συζήτηση διαπίστωσαν ότι ο Μάριος εάν το επιθυμεί την ημέρα που θα συμπληρώσει τα 22 του χρόνια θα μπορεί ως εναλλακτική επιλογή, να έχει διαθέσιμο το ποσό των 42.286€, την επόμενη στιγμή. Δηλαδή εάν ο Μάριος το επιθυμεί μπορεί να λάβει 42.286€ ως εφάπαξ ποσό ή 200€ το μήνα για τα απόμενα 20 έτη έως να φτάσει 42 ετών ο ίδιος και μάλιστα, αφορολόγητα.
Αυτό που ενθουσίασε την Άννα & τον Παναγιώτη ήταν η δυνατότητα που θα έχει ο Μάριος στα 27 του έτη για παράδειγμα, που ήδη θα έχει λάβει για αυτά τα 5 χρόνια, 12.000€ σε μηνιαίες καταβολές, "χαρτζιλίκι δηλαδή" όπως το περιγράφει ο Παναγιώτης, η δυνατότητα λοιπόν του να λάβει ο ίδιος το κεφάλαιο των 32.864€ για να "ανοίξει" ο ίδιος πχ. την δική του startup εταιρεία σε ηλικία 27 ετών.
Ένα Όνειρο ζωής που για κανέναν από τους δυο δεν πραγματοποιήθηκε και Τώρα μπορεί να γίνει πραγματικότητα για το ίδιο τους το παιδί.
Ο Μάριος μπορεί να είναι σίγουρος ότι στα 27 του χρόνια θα μπορεί να ανοίξει την δική του επιχείρηση και να δει το Όνειρό του να πραγματοποιείται.

Εάν αυτό δεν είναι από τις μεγαλύτερες ικανοποιήσεις για έναν γονέα, τότε τι είναι;

Εάν σας άρεσε η ιστορία του Παναγιώτη & της Άννας, σκεφτείτε μήπως ταιριάζει στο δικό σας Story ή σε κάποιον αγαπημένο σας και μοιραστείτε το.

Η οικογένεια της F.I.NE. είναι γεμάτη από τέτοιες ιστορίες και είναι χαρά μας να γραφτεί μια τέτοια και για την δική σας οικογένεια.

 

 

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr