Ιουν
2019
"Success is a choice" GAMA INTERNATIONAL

Την Παρασκευή 31/5 διεξήχθει το συνέδριο ΠΣΣΑΣ – GAMA Hellas με κεντρικό θέμα “Holistic Leadership – Ολιστική ηγεσία”. Το συνέδριο απευθυνόταν σε όλες τις βαθμίδες των Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, αλλά και στο στελεχιακό δυναμικό των πωλήσεων των ασφαλιστικών εταιρειών. Η Ευρωπαϊκή Πίστη δήλωσε το δικό της παρόν ως "Χρυσός χορηγός" στην εκδήλωση.

Είμαστε παρόντες σε κάθε ενέργεια που στόχο έχει την βελτίωση του επαγγέλματος μας. Σε μια ημερίδα με πολύ υψηλά standard, οι ομιλητές της GAMA INTERNATIONAL ( Ch. Noonan - Troy Korsgarden ) αλλά και ο μοναδικός Rick Pitino έδωσαν πολύτιμες συμβουλές για το management και την ηγεσία.

O Rick Pitino, ένας hall of fame του Αμερικάνικου Basket, μας έδειξε ότι ο Νο1 παράγοντας της επιτυχίας είναι το πάθος για αυτό που κάνετε και η δυνατότητα επικοινωνίας με τους άλλους.

Στην ημερίδα είμασταν όλοι εκεί.

 

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr