Νοε
2019
I.D.D. Πάτρα και συνεχίζουμε τις συναντήσεις μας...

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας είναι η ενημέρωση και οι αποστάσεις δεν μας εμποδίζουν, το ίδιο και οι αλλαγές. Η ομάδα της Πάτρας σε μια συνάντηση που παρευρέθηκαν 20 και πλέον άνθρωποι αναλύσαμε την Νέα Ευρωπαϊκή οδηγία I.D.D. με σκοπό να αναδείξουμε τα σημαντικότετρα σημεία της που αποτελούν για εμάς εργαλεία για την βελτίωση του έργου μας.

 Σχέδιο χωρίς τίτλο 12

Η συζήτηση αναπτύχθηκε σε πολύ ένθερμο και θετικό κλίμα από όλους τους συνεργάτες. Αναλύσαμε :

1. Τα νέα δεδομένα στη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων.
2. Το νέο πλαίσιο στην πράξη για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.
3. Διαδικασίες Ασφάλισης.
4. Εμπόδιο ή Ευκαιρία ;

Για την F.Ι.ΝΕ. κάθε αλλαγή αποτελεί μια πρόκληση, τέτοια που να μας αναζωπυρώνει ακόμη περισσότερες προσδοκίες για το μέλλον της Ιδιωτικής Ασφάλισης γνωρίζοντας ότι η αλλαγή έρχεται γιατί εμείς πρώτα την προκαλούμε. Δεν προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές αλλά τις αναζητάμε καθημερινά για την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και την ανάδειξη του υψηλού μας service σε ένα περιβάλλον απόλυτα ασφαλές που λέγεται Ευρωπαϊκή Πίστη.

Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες και προτείνουμε λύσεις ενώ έχουμε όλα εκείνα τα εργαλεία που θα διευκολίνουν το καθημερινό μας έργο και θα μας φέρουν ακόμη πιο κοντά στον ασφαλισμένο.

idd

 

idd gdpr

Κάθε αλλαγή για όλους εμάς στην F.I.NE. είναι μια Ευκαιρία !!

Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν κοντά μας στην συνάντηση.

Οι συναντήσεις μας συνεχίζοναται....

 

 

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr