Νοε
2020
Νέο σημείο εξυπηρέτησης στην Ρόδο

Με ιδιαίτερη χαρά ξεκινήσαμε τη λειτουργία του 7ου γραφείου της ομάδας μας. Το νέο Σημείο Εξυπηρέτησης της F.I.NE. στο νησί της Ρόδου φιλοδοξούμε να γίνει ένα σημείο αναφοράς για τους συναδέλφους και τους πελάτες μας.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη εξακολουθεί να επενδύει στους ανθρώπους της ακόμα και σε αντίξοες καιρούς. Η νέα δραστηριότητα στη Ρόδο θα προσφέρει προστιθέμενη αξία στις οικογένειες, στις επιχειρήσεις και εν γένει στην κοινωνία του νησιού μέσω του αγαθού της ασφάλισης αλλά και των θέσεων απασχόλησης θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Ευρωπαϊκή Πίστη για την εμπιστοσύνη της αλλά και όλους τους συνεργάτες μας στην περιοχή όπου βοήθησαν με μεράκι και προσωπικό κόπο στη δημιουργία του νέου γραφείου. Εκτός από τη βοήθεια θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα για το όμορφο κλίμα και την θερμή φιλοξενία σας κάθε φορά που είμαστε κοντά σας. Μέσα σε μόλις ένα χρόνο μας έχετε κάνει να αισθανόμαστε τη Ρόδο σαν "το δεύτερο μας σπίτι".

ροδος

Όλοι μαζί θα προσπαθούμε καθημερινά, πιστοί στις αρχές της Ευρωπαϊκής Πίστης ( ήθος, εντιμότητα, φιλεργατικότητα και χρηστή διαχείριση ) να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και τις ιδανικότερες συνθήκες σε όλους τους συναδέλφους μας και τους πελάτες τους. Τα όνειρα και τα σχέδια όλων μας είναι πολλά και μεγάλα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με ομαδικό πνεύμα με πάθος και αγάπη για το λειτούργημά που ασκούμε και είμαι βέβαιος πως τα αποτελέσματα θα μας δικαιώσουν όλους.

#καλή_αρχή Ρόδο 

#σας_ευχαριστούμε

 

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr