Ιαν
2018
F.I.NE - Η πιο δυνατή ασφαλιστική ομάδα είναι εδώ (τώρα και σε video)!

Η Future Insurance Network (F.I.NE.) αποκαλύπτεται στα μέλη της (νυν και υποψήφια) μέσα από ένα εξαιρετικά κατατοπιστικό βίντεο που έχει ως στόχο να παρουσιάσει τα πολύ ισχυρά πλεονεκτήματα και τις ασυναγώνιστες παροχές της.

Τονίζονται οι βασικές αξίες της Future Insurance Network, αξίες που συμβαδίζουν με εκείνες της Ευρωπαϊκής Πίστης, αλλά και το βασικό όραμα της ομάδας, ένα όραμα που με άριστη συνεργασία, μεθοδικότητα και προσήλωση στους στόχους μας είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα καταφέρουμε να το υλοποιήσουμε όλοι μαζί.

Για κάθε ασφαλιστή με όραμα και προσανατολισμό στο μέλλον, η ένταξη στην ισχυρή ομάδα της Future Insurance Network αποτελεί την ενδεδειγμένη επιλογή για μια αλματώδη επαγγελματική εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο και επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε αναλυτικά τις παροχές και τα bonus που απολαμβάνουν όσοι είναι FINE, όσοι είναι μέλη της ομάδας Future Insurance Network!  

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr