Ιαν
2018
Η F.I.NE. καλωσορίζει Νέο μέλος στην ομάδα!

Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης και όλοι οι άνθρωποί της ασπαζόμαστε πλήρως τις βασικές αρχές που την χαρακτηρίζουν.

 Στο πλαίσιο ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού μας, ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά την σύμπραξη νέου μέλος στην ομάδα μας. Ο κύριος Κωνσταντίνος Χειλάς δεν θα μπορούσε να λείπει από την ανάπτυξη εργασιών της ομάδας F.I.NE. 

Όπως ο ίδιος αναφέρει "Το όνειρο της Ευρωπαϊκής Πίστης" είναι αυτό που τον έφερε στην μεγάλη μας οικογένεια. Είναι Ειδικός Ομαδάρχης και η σύμπραξη του με την ομάδα της Future Insurance Network ήταν αναπόφευκτη. 

Ο Κωνσταντίνος ως ιδρυτής εταιρειών στον κλάδο των Κατασκευών, γνωρίζει πολύ καλά την αφοσίωση που χρειάζεται κανείς να έχει για να οδηγηθεί στην Επιτυχία.

Κωνσταντίνε, Καλωσήρθες στην F.I.NE.

Επικοινώνησε μαζί μας


Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr