Ιαν
2018
Γιατί με τη F.I.NE? Γιατί επενδύουμε στον άνθρωπο !

Οι 4 πρώτοι συνεργάτες της F.I.NE, ξεκίνησαν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους χωρίς καμία προσωπική τους επιβάρυνση!!

Η Ευρωπαική Πίστη σε συνεργασία με το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο δημιούργησε ένα μεταπτυχιακό diploma προσαρμοσμένο στις ασφαλιστικές ανάγκες (Executive Sales Insurance Program).

Σε ένα πρόγραμμα 14ων μηνών οι εκπαιδευόμενοι θα διδαχθούν από τις βασικές αρχές των επιχειρήσεων και της οικονομίας μέχρι και την διαχείριση κινδύνων σε περιβάλλον solvency II .Τα ονόματα των καθηγητών - εισηγητών προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες σε όλους.

Από την ομάδα της F.I.NE. οι κύριοι Αντωνόπουλος Βασίλειος, Γκουράσας Ιωάννης, Δαββέτας Αριστείδης και Ρούσσης Κωνσταντίνος ξεκίνησαν αυτό το ταξίδι της γνώσης, ενώ η F.I.NE. ανέλαβε εξ ολοκλήρου τις δαπάνες ώστε να μπορέσουν τα μέλη της να ανοίξουν τους ορίζοντες τους ακόμα περισσότερο.

H σφαιρική και διαρκής εκπαίδευση είναι ο βασικότερος πυλώνας της ομάδας μας και είναι βέβαιο ότι όλο και περισσότερα μέλη μας θα απολάυσουν παρόμοιες παροχές στο μέλλον.

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr