Ιαν
2018
Άννα και Γιώργο Συγχαρητήρια !!

Η ομάδα της Future Insurance Network, παρούσα και στις βραβεύσεις των κορυφαίων Επίλεκτων Συνεργατών ( Δ.Ε.Σ. ) της Ευρωπαϊκής Πίστης.

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 δύο από τα μέλη της οικογενείας μας, η κ. Σκάρπα Άννα και ο κ. Χατζηγεωργάκης Γεώργιος βραβεύτηκαν στην ομάδα των κορυφαίων Επίλεκτων Συνεργατών της Εταιρείας μας.

Η Άννα και ο Γιώργος κατάφεραν πολύ σημαντικά αποτελέσματα το τελευταίο τρίμηνο του περασμένου έτους. Η γνώση τους και ο επαγγελματισμός τους είναι δύο από τα σημαντικότερα στοιχεία που έκαναν την Άννα και τον Γιώργο να ξεχωρίσουν.

Η συνάντηση για την βράβευση των κορυφαίων συνεργατών έγινε με την παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Χρήστου Γεωργακόπουλου ο οποίος αποτελεί μια συνεχόμενη πηγή έμπνευσης. Βασικός σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων και καθημερινών πρακτικών μεταξύ των συνεργατών για την από κοινού βελτίωση.

Μετά την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, όλοι μαζί, μοιραστήκαμε δυο πολύ όμορφες ώρες σε κοντινό εστιατόριο, όπου φάγαμε, ήπιαμε, ανταλλάξαμε απόψεις αλλά βάλαμε και τις βάσεις για κάτι Νέο και πολύ Ελπιδοφόρο.

Όταν όλοι εργαζόμαστε μαζί, το αποτέλεσμα είναι γινόμενο και όχι απλό άθροισμα, ενώ παράλληλα τα συναισθήματα γίνονται πολύ εντονότερα και η δουλειά μας μετατρέπεται σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό παιχνίδι.

Συνεχίστε έτσι παιδιά !! Σας ευχαριστούμε για την συνεισφορά σας αλλά και για την παρακίνηση που παρέχετε σε όλη την ομάδα της F.I.NE.

Πως να μην νιώθουμε F.I.NE. με τέτοια ομάδα !

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr