Φεβ
2018
Αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη από κάθε προηγούμενη !

Οι άνθρωποι της Future Insurance Network βρεθήκαμε μαζί με Νέους και Παλαιούς συναδέλφους, πελάτες επί 33 έτη αλλά και εκπροσώπους της πολιτείας, στην κοπή της πίτας για το 2018 στο υποκατάστημα της Πάτρας.

Η εκδήλωση έγινε σε ένα απολύτως εορταστικό κλίμα όπου κυριάρχησε το συναίσθημα της αισιοδοξίας και της οικογένειας.

Με βασικό οδηγητή και εμπνευστή τον κ. Νικολακόπουλο Νίκο, η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει μια αξιοσημείωτη παρουσία στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή εδώ και 33 χρόνια.  Αυτό επιβεβαιώθηκε από την παρουσία πολλών συνεργατών όπου μετρούν πολλά χρόνια στην οικογένεια της Ευρωπαϊκής Πίστης αλλά και από νεότερα μέλη τα οποία επέλεξαν την Εταιρεία μας για να στεγάσουν τα όνειρα τους και τα συμφέροντα των πελατών τους.

Συγκινητική ήταν και οι παρουσία αρκετών πελατών οι οποίοι εμπιστεύονται την Ευρωπαϊκή Πίστη πάνω από 3 δεκαετίες. Οι ίδιοι μας τόνισαν το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος μας για την κοινωνία και πόσο καλά ένιωσαν όταν χρειάστηκε να αποζημιωθούν.

Στην εκδήλωση από την Ευρωπαϊκή Πίστη παρευρέθη και ο Διευθυντής Πωλήσεων, κ. Τουπής Βασίλειος, ο οποίος επεσήμανε τα χαρακτηριστικά που καθιστούν την Ευρωπαική Πίστη μια ξεχωριστή Εταιρεία στον χώρο των ασφαλίσεων και μεταλαμπάδευσε σε όλους τους παρευρισκόμενους το "όνειρο" που έχουμε όλοι μας για τα πολλά επόμενα χρόνια.

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας και σας εγγυόμαστε πως θα είμαστε συνεπής σε κάθε κουβέντα που ανταλλάξαμε σε αυτή την πολύ ωραία εκδήλωση.

Η ομάδα της F.Ι.ΝΕ. , ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ σε όλους τους συνεργάτες και στα μέλη των οικογενειών τους.

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr