Φεβ
2018
Να "κατακλύσουμε" τους δρόμους !!

Η Ευρωπαϊκή Πίστη συνεχίζει να επιβραβεύει τους συνεργάτες της για την υψηλή παραγωγικότητα τους, αυτή την φορά παρέχοντας 15 αυτοκίνητα στα χρώματα της Εταιρείας για χρήση 12 μηνών.

Οι συνεργάτες της πιο F.I.NE. ασφαλιστικής ομάδας , Χατζηγεωργάκης Γεώργιος, Σκάρπα Άννα, Τουπής Αντώνιος και Πρίφτη Άννα ήταν μέσα στους 15 συνεργάτες όπου τους χορηγήθηκε το αυτοκίνητο στην χθεσινή τελετή παράδοσης. Επίσης συγχαρητήρια πρέπει να δώσουμε και τους συντονιστές των βραβευθέντων οι οποίοι υποστήριξαν το έργο τους με μεγάλο ζήλο. Οι κύριοι Αντωνόπουλος Βασίλειος, Σκάρπας Ιωάννης, Τουπής Αριστείδης και Γκουράσας Ιωάννης αξίζουν τα συγχαρητήρια.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σε μεγάλο ποσοστό οι άνθρωποι που κέρδισαν τα οχήματα ήταν οι ίδιοι που βραβεύτηκαν προ ολίγων ημερών στην ημερίδα των Κορυφαίων Επίλεκτων Συνεργατών. Είναι αποδεδειγμένο ότι όσοι άνθρωποι δουλεύουν με σύστημα εργασίας έχουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα!

Αντιστεκόμαστε στην καθημερινή πίεση της εργασίας μας και προσπαθούμε πάντα με όραμα, έξυπνες μεθόδους και υψηλά κίνητρα να μεταμορφώνουμε την δουλειά μας σε ένα ευχάριστο και αποτελεσματικό παιχνίδι !!

Ελάτε όλοι μαζί να νιώσουμε F.I.NE. και να δημιουργήσουμε υπέροχα πράγματα και τα πιο F.I.NE. αποτελέσματα!

Γιώργο, Άννα, Αντώνη & Άννα, όλη η ομάδα της Future Insurance Network, σας ευχόμαστε πάντα Επιτυχίες!!

 

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr