Φεβ
2018
Η Ευρωπαϊκή Πίστη κάνει απόβαση στην Αγία Πετρούπολη!

Πιστή στην παράδοση της επιβράβευσης των συνεργατών της, η Ευρωπαϊκή Πίστη ανακοίνωσε τον νέο διαγωνισμό πωλήσεων για το έτος 2018. Ο φετινός προορισμός είναι η επιβλητική Αγία Πετρούπολη. Είναι βέβαιο ότι όλοι στην ομάδα της Future Insurance Network, θα βάλουμε τα δυνατά μας να περάσουμε μια εκπληκτική εβδομάδα στην χώρα της βότκας και του χαβιαριού.

Με στόχους βατούς και απόλυτα προσαρμοσμένους στο σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς, η Εταιρεία θέλει να επιβραβεύσει όλους τους συνεργάτες της που θα εργαστούν με σύστημα και ζήλο επάνω στις σύγχρονες ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας. Είναι αποδεδειγμένο ότι όποιος συνεργάτης εργαστεί καθημερινά με την φιλοσοφία όπου εδώ και χρόνια διδάσκει η Εταιρεία μας (σύστημα Επίλεκτων Συνεργατών) θα είναι μαζί μας και σε αυτόν τον προορισμό.

Τα ταξίδια αποτελούσαν ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για όλη την ασφαλιστική αγορά. Με την Ευρωπαϊκή Πίστη έχουμε επισκεφτεί πάνω από 30 παγκόσμιους προορισμούς και μας έχει ενισχύσει το όραμα που έχουμε όλοι μαζί για αυτόν τον οργανισμό. Στην Ευρωπαϊκή Πίστη εργαζόμαστε, ταξιδεύουμε και διασκεδάζουμε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια !!!

Στο φετινό μας ταξίδι στο Άμστερνταμ θα είμαστε μια οικογένεια με 200 και πλέον άτομα. Στην Αγία Πετρούπολη είμαι σίγουροι ότι θα χρειαστούμε... 2 αεροπλάνα για να μας χωρέσουν !!

Ευρωπαϊκή Πίστη  ..... Το Ταξίδι συνεχίζεται !!! 

Αφίσα

 

 

 

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr