Φεβ
2018
Μια διαφορετική, αλλά πολύ " F.I.NE. " βραδιά, με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Σε μια πολύ διαφορετική εκδήλωση η ομάδα της Future Insurance Network εγκαινίασε το νέο έτος την περασμένη Τετάρτη. Σε έναν υπέροχο χώρο, με θέα όλον τον κόλπο της Καλαμάτας, συνδυάσαμε την γνώση και την καλή παρέα.

Με παρουσία 20 ετών στην περιοχή της Καλαμάτας όλοι μαζί εγγυηθήκαμε ότι το 2018 θα είναι η καλύτερη χρονιά από όλες τις προηγούμενες.

Οι 30 συνεργάτες που παρευρέθηκαν στην συνάντηση έφυγαν, κατά κοινή ομολογία, με πολύ γεμάτα συναισθήματα. Η τιμητική παρουσία του σύμβουλου προσωπικής ανάπτυξης κ. Τσέλιου Δημήτρη έδωσε σίγουρα άλλο τόνο στην συνάντηση μας. Όλοι μαζί γνωρίσαμε τι σημαίνει "επικοινωνία" και το πως μπορούμε να κάνουμε την καθημερινή μας ζωή και την δουλειά μας πολύ αποτελεσματικότερη με απλές αλλαγές.

Το μήνυμα της βραδιάς ήταν ξεκάθαρο! Η Ευρωπαϊκή Πίστη και οι άνθρωποι της F.I.NE. δίνουμε βάρος στην ανάπτυξη των ανθρώπων και όχι των άψυχων αριθμών ! Η Εταιρεία μας, η οικογένεια μας, χρειάζεται να επενδύσει πραγματικά σε ανθρώπους όπου έχουν ανάγκη την συνεχή βελτίωση και την διαρκή αναζήτηση για το καλύτερο !

Αν η χρονιά ξεκίνησε έτσι σκεφτείτε τι έχει να ακολουθήσει στην συνέχεια !!

Όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην συγκεκριμένη βραδιά, σίγουρα έχασαν το υπέροχο και εορταστικό κλίμα της βραδιάς, αλλά εγγυόμαστε πως πολύ άμεσα θα επανέλθουμε προκειμένου να νιώσουν και αυτοί το ίδιο συναίσθημα όπως όλοι μας.

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr