Μαρ
2018
Ο άνθρωπος στο επίκεντρο.

Την ώρα που όλες οι Εταιρείες κοιτούν μόνο τα προϊόντα τους ή τα robots τους, εμείς στην Ευρωπαϊκή Πίστη και την F.I.NE. κοιτάμε τον άνθρωπο και την πραγματική του ανάπτυξη και εξέλιξη.

Η νέα γενιά της ασφαλιστικής αγοράς έδωσε το παρόν στην χθεσινή μας συνάντηση. Σε μια συνάντηση όπου όλοι μαζί αποφασίσαμε ότι πρέπει να δράσουμε προκειμένου η ασφαλιστική αγορά να φτάσει στο σημείο που της αξίζει. Η αλλαγή εξαρτάται μόνο από εμάς και εμείς θα την πετύχουμε.

Στην παρέα μας, εκτός από ενεργά μέλη της ομάδας F.I.NE., βρέθηκαν και συνάδελφοι από άλλες Εταιρείες αλλά και μέλη όπου σκέφτονται να ακολουθήσουν το επάγγελμά μας, τρανό παράδειγμα ότι το όραμα μας δεν περιορίζεται σε στενά πλαίσια αλλά αφορά το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς.

Σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα ανταλλάξαμε απόψεις για το πως θέλουμε την σύγχρονη ασφαλιστική αγορά και παρατηρήσαμε τα σημεία που εμείς χρειαζόμαστε βελτίωση ώστε να μπορέσουμε να εξαπλώσουμε το φαινόμενο της Ιδιωτικής Ασφάλισης στην Ελληνική κοινωνία που το έχει ανάγκη όσο ποτέ.

Παράλληλα παρουσιάσαμε και τις στρατηγικές συμμαχίες που έχουμε συνάψει, με εκπαιδευτικούς και τεχνολογικούς φορείς, προκειμένου να οδηγηθούμε σταδιακά στην νέα εποχή που όλοι επιθυμούμε. Το πάθος του για το ίδιο όνειρο, αλλά και τα υπερσύγχρονα εργαλεία του μοιράστηκε μαζί μας και ο Παναγιώτης Λελεδάκης, ο οποίος ήταν συναρπαστικός και καταιγιστικός όπως πάντα.

Με βασικό νόημα το "σχεδιάζω αυτό που θέλω και δεν ελπίζω μοιρολατρικά" οι άνθρωποι της F.I.NE. πήραν ακόμα 7 όπλα στην φαρέτρα τους με μόνο αντάλλαγμα.... την επιμονή τους στο όραμα της ομάδας και την καθημερινή τους σκληρή εργασία.

Η πορεία προς το όνειρο για μια προστατευμένη κοινωνία και μια ασφαλιστική αγορά όπως εμείς την θέλουμε έχει ήδη ξεκινήσει.... !!!

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr