Μαρ
2018
Η μεγάλη οικογένεια της F.I.NE. υποδέχεται το Νέο μέλος της!

Η Future Insurance Network στηρίζει την γυναικεία επιχειρηματικότητα. Σε μια τόσο ισχυρή ασφαλιστική ομάδα δεν θα μπορούσε να λείπει η κ. Άννα Σκάρπα, Ασφαλιστική Σύμβουλος και μια εκ των κορυφαίων του Δικτύου Επίλεκτων Συνεργατών της Ευρωπαϊκής Πίστης.

Η Άννα από τα πρώτα της κιόλας βήματα στην ομάδα, βρέθηκε στην κορυφή των διαπιστευμένων συνεργατών της Ευρωπαϊκής Πίστης ενώ ταυτόχρονα ήταν μια εκ των 15 νικητών στον Διαγωνισμό του τελευταίου τριμήνου για το 2017 της Ευρωπαϊκής Πίστης με έπαθλο ... "αυτοκίνητο", αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την δύναμη των γυναικών στον επιχειρηματικό κόσμο.

 Είναι ένας άνθρωπος φιλόδοξος, με ενθουσιασμό ενώ η συνέπεια & η δημιουργικότητά της είναι από τα πολύ δυνατά της σημεία. Τα τέλεια συστατικά για να συμπληρωθεί η "μαγική συνταγή" της ομάδας της F.I.NE

Άννα, είναι μεγάλη μας χαρά να σε έχουμε στη ομάδα μας. Καλωσήρθες στην F.I.NE.!

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr