Μαρ
2018
Ηλεκτρονική Εκπαίδευση μόνο στην F.I.NE.

Η Future Insurance Network, απόλυτα συνεπής σε κάθε της δέσμευση απέναντι στα μέλη της ομάδας F.I.NE., παρουσιάζει μια ενότητα αφιερωμένη στην Ηλεκτρονική Εκπαίδευση.


Εδώ θα βρείτε μια σειρά από επεξηγηματικά videos που θα σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε πλήρως κάθε ηλεκτρονική πλατφόρμα και εργαλείο που διαθέτει η Ευρωπαϊκή Πίστη για τους συνεργάτες της.

Στην περίπτωση που μετά την παρακολούθηση των βίντεο εξακολουθείτε να έχετε κάποια απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα της F.I.NE. για να τη λύσουμε μαζί.

Εάν δεν είστε ακόμη μέλος της F.I.NE. μπορείτε αμέσως να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα Μπες στην ομάδα μας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό μας υλικό.

Με την Εγγραφή σας θα λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας που αφορούν τις δραστηριότητες της F.I.NE. στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε όπως σεμινάρια & εκπαιδεύσεις, ημερίδες και όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις τις ομάδας.

Future Insurance Network - Όραμα για το μέλλον, παροχές για το σήμερα!

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr