Απρ
2018
Τα πιο F.I.NE. Tips για ένα ευχάριστο & ασφαλές Ταξίδι!

Η Future Insurance Network εν όψη των εορτών, ταξιδεύει μαζί με όλους τους ασφαλισμένους της και τα αγαπημένα τους πρόσωπα με τις πιο F.I.NE. συμβουλές για ένα ευχάριστο αλλά κυρίως ασφαλές Ταξίδι!

Ήδη ετοιμάζεστε για το ταξίδι και η ομάδα της F.I.NE. είναι εδώ για να σας βοηθήσει στην κατάλληλη προετοιμασία του. Βάλτε στις βαλίτσες τα αγαπημένα σας αντικείμενα, πολύ καλή διάθεση και ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να απολαύσετε δίχως άγχος την υπέροχη διαδρομή, ειδικά όλοι εσείς που σκόπευετε να ταξιδέψετε οδικώς.

11

Βασικός έλεγχος οχήματος

Ελέξτε τα βασικά : Λάδια, υγρά φρένων, τιμονιού, ψυγείου & υαλοκαθαριστήρων, πίεση ελαστικών (με βάση το αυξημένο φορτίο) και της ρεζέρβας.

Σημαντικό: Το προειδοποιητικό τρίγωνο, το γιλέκο ασφαλείας και το φαρμακείο πρέπει να βρίσκονται σε σημείο με εύκολη δυνατότητα πρόσβασης, ανά πάσα στιγμή!

Σωστή τοποθέτηση φορτίου

Τα βαριά αντικείμενα τοποθετούνται στο κάτω τμήμα του χώρου αποσκευών, με όσο γίνεται μοιρασμένο βάρος δεξιά-αριστερά και να ακουμπούν στα πίσω καθίσματα.

Σημαντικό: Αποφύγετε την τοποθέτηση πραγμάτων στην εταζέρα ώστε να αποφύγετε την μετακίνησή τους σε ενδεχόμενο φρενάρισμα.

Καλός ύπνος και φαγητό

Το ταξίδι είναι ευχάριστο πλην όμως κουραστικό και απαιτεί τον μέγιστο βαθμό αυτοσυγκέντρωσης ειδικά για τον οδηγό. Φροντίστε για την ξεκούραση όλης της οικογένειας αλλά και την σωστή σίτιση ώστε να έχετε όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για το ταξίδι.

Αποφύγετε να ξεκινήσετε νηστικοί για το ταξίδι των διακοπών, ούτε βέβαια και με βαρύ στομάχι, που μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ενώ συστήνεται η κατανάλωση αρκετού νερού προ του ταξιδίου και σε καμία περίπτωση αλκοολούχων ποτών.

Ώρα αναχώρησης / επιστροφής

Αν και συνήθως η αναχώρηση εξαρτάται από άλλους παράγοντες, το ιδανικό είναι να ξεκινήστε πρωί-πρωί ώστε να αποφύγετε ενδεχόμενο μποτιλιάρισμα ενώ αν μπορείτε αποφύγετε τις μέρες που είναι σίγουρο ότι ταξιδεύει ο περισσότερος κόσμος είτε κατά την αναχώρηση είτε κατά την επιστροφή σας.

μβη

Ιδιαίτερη προσοχή "στους μικρούς μας συνεπιβάτες"

Το ότι τα παιδιά πρέπει να είναι σωστά δεμένα στο παιδικό κάθισμα με τις ζώνες ασφαλείας, είναι αυτονόητο.

Επειδή όμως είναι φυσικό να γκρινιάζουν όταν είναι περιορισμένα για ώρες, φροντίστε να έχουν κάποιο παιχνίδι για να απασχολούνται.

mnbn

Συχνές Στάσεις

Στα μεγάλα ταξίδια, η πολύωρη οδήγηση είναι κουραστική για όλους γιαυτό φροντίστε να κάνετε συχνές μικρές στάσεις, μια κάθε 2 με 3 ώρες είναι το ιδανικό για όλη την οικογένεια.

Κάντε χρήση των σταθμών εξυπηρέτησης ή των parking των Εθνικών μας οδών και αποφύγετε στάσεις σε σημεία εντός του δρόμου κίνησης των οχημάτων ή παραπλεύρως αυτών.

ιυτγ

Δεύτερα κλειδιά

Αν δεν θέλετε να σας χαλάσει τίποτα τις διακοπές σας, φροντίστε να έχετε εφεδρικά κλειδιά & κοντρόλ συναγερμού του αυτοκινήτου, έτσι ώστε ακόμη ακόμη και εάν τα ξεχάσετε σε κάποια έξοδό σας να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως...

Γυαλιά Ηλίου

Από τα πιο σημαντικά της οδήγησης είναι η καλή ορατότητα γι'αυτό ποτέ δεν ξεχνάμε τα γυαλιά ηλίου καθώς και τα σκίαστρα τα οποία πρέπει να είναι σωστά τοποθετημένα ώστε να μην επηρρεάζουν την ορατότητά σας. Ενώ μην αμελήσετε την καθαριότητα των τζαμιών του αυτοκινήτου σας.

 Χάρτινη σακούλα

Για να μη φτάσετε στο σημείο να ψάχνετε σακούλα την κρίσιμη στιγμή, καλό είναι να φροντίσετε από πριν για τον “απαραίτητο εξοπλισμό”.

Καλό είναι επίσης να έχετε μαζί σας και  δραμαμίνες ενώ γενικά, τα υγρά και το διάβασμα στο αυτοκίνητο δεν βοηθούν.

Σωστή θέση

Η θέση οδήγησης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο γι'αυτό φροντίστε κατά την οδήγησή σας η πλάτη του καθίσματος σας να είναι σε όρθια θέση και όχι ξαπλωτή!

Σημαντικό : Φροντίστε για τον σωστό και τακτικό εξαερισμό της καμπίνας καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού σας.

jgh

Έγγραφα 

Εκτός από όλα τα απαραίτητα έγγραφα του οχήματος ( άδεια κυκλοφορίας, δίπλωμα, ασφαλιστήριο συμβόλαιο κλπ ) φροντίστε να έχετε μαζί σας την κάρτα νοσηλείας του ατομικού ή οικογενειακού σας συμβολαίου, τα τηλέφωνα των συντονιστικών κέντρων σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού ενώ προς άμεση χρήση, το τηλέφωνο επικοινωνίας του ασφαλιστικού σας συμβούλου.

Εάν πρόκειται να ταξιδεύψετε στο εξωτερικό επικοινωνήστε άμεσα με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ώστε να φροντίσει να σας παρέχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα όπως Πράσινη Κάρτα ακόμη και συμβόλαιο Ταξιδιωτικής Ασφάλισης με όλα τα τηλέφωνα εξυπηρέτησης όπου και εάν βρίσκεστε.

Σημαντικό: Μάθετε και έχετε προς άμεση χρήση τα τηλέφωνα ανάγκης του προορισμού στον οποίο θα βρίσκεστε καθώς και τα σημεία εξυπηρέτησης πολιτών.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε καλέστε στο 210 6018343 ή ρωτήστε μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας. 

Όλη η ομάδα της Future Insurance Network σας εύχεται Χρόνια Πολλά, ευχάριστο και ασφαλές ταξίδι και Καλή Επιστροφή !

 

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr