Απρ
2018
Και τα αποτελέσματά μας είναι "F.I.NE."

Με απόλυτο ποσοστό επιτυχίας ολοκλήρωσε η ομάδα της Future Insurance Network τη πρώτη φάση των μεταπτυχιακών σπουδών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται το δόγμα της ομάδας μας ότι το να επενδύεις στον άνθρωπο είναι η καλύτερη μορφή επένδυσης. Και τα 4 μέλη της ομάδας ας είναι ενθουσιασμένα από τις γνώσεις και την εμπειρία που έχουν αποκομίσει σε αυτό το πρώτο διάστημα των 2,5 μηνών. Ο εμπλουτισμός και η υπενθύμιση των γνώσεων αλλά και το πολύ ευχάριστο κλίμα όλων των συμμετεχόντων είναι ίσως ο ιδανικός συνδυασμός.
Θέλουμε όλοι, να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους άριστους καθηγητές μας, στο προσωπικό του Πανεπιστημίου αλλά και στην Ευρωπαϊκή Πίστη για την πολύ μεγάλη εμπειρία.

Του χρόνου ελπίζουμε πως όλοι εκεί έξω θα μας αναγκάσετε να μην χορηγήσουμε 4 θέσεις στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα αλλά τουλάχιστον 10.

- F.I.NE.  people creates FINE results -

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr