Απρ
2018
"ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ - Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ"

Οι επίλεκτοι συνεργάτες Future Insurance Network, έδωσαν για ακόμα μια φορά το παρόν σε μια συνάντηση με την παρουσία του κ. Γεωργακόπουλου, στην οποία ανανεώθηκε το "όνειρο" και ο στόχος που έχουμε όλοι μας σαν ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Είναι δεδομένο πλέον πως ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής στην Ελλάδα πρέπει να αναλάβει ακόμα μεγαλύτερη και πιο υπεύθυνη δράση. Η Ιδιωτική Ασφάλιση είναι το μόνο χρηματοοικονομικό προιόν που μπορεί να παρέχει στον Έλληνα σταθερότητα και παράλληλα αίσθηση ηρεμίας. Όλοι εμείς οι διαμεσολαβητές έχουμε αναλάβει τον δύσκολο ρόλο της σωστής ενημέρωσης της Ελληνικής κοινωνίας. Εμείς οι διαμεσολαβητές είμαστε οι μόνοι που στεκόμαστε δίπλα στον πελάτη την δύσκολη στιγμή.

2arxik

Οι δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι σίγουρα πολλές και οι σειρήνες αποπροσανατολισμού ακόμα περισσότερες, όμως ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ !! Έχουμε αντιληφθεί πλήρως το χρέος που έχουμε αναλάβει απέναντι στην κοινωνία και παλεύουμε κάθε μέρα και με κάθε μέσο.

31364220 10155993837609584 2482022073774374912 n

Όλοι μαζί, σαν μια οικογένεια, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς !!

Όλοι μαζί, με πλήρη συναίσθηση ευθύνης δίνουμε κάθε ημέρα τον καλύτερο μας εαυτό.

- F.I.NE. people create FINE results - 

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr